Libnet.ro
UNICEF

17:45

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Adevărul Adevărul,
Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octomrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,93%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,93%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,95%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 2,95%, de la 2,93%, valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor la sase luni a crescut lacel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,93%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii.

ROBOR la trei luni a crescut la 2,93%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut, astazi, la 2,93%, de la 2,92% valoare inregistrata in sedinta anterioara, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DEZASTRU TOTAL pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou RECORD

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,95%, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Nivelul atins.

DEZASTRU TOTAL pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou RECORD

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit BNR. Totodata,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )