Libnet.ro
UNICEF

05:00

Indivizii care au atacat pasagerii unei masini din Capitala, retinuti pentru 24 de ore

Antena3 Antena3,
Indivizii care au atacat pasagerii unei masini din Capitala, retinuti pentru 24 de ore

Cei doi indivizi care au atacat pasagerii unei masini intr-o zona aglomerata a Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore. Ancheta scoate la iveala faptul ca, cel mai probabil, a fost vorba de o reglare. continuă pe Antena3

Copil de 11 ani surprins la volanul unei masini. E incredibil cum a fost descoperit de politisti

Un baiat de 11 ani a fost gasit la volanul unei masini. A condus peste 300 de kilometri pana sa fie oprit de politisti. Copilul a luat masina fratelui sau, fara ca acesta sa stie, si a traversat.

Scene socante intr-un parc din Capitala. Un tanar a fost batut cu bestialitate - VIDEO

Scene socante au fost filmate intr-un parc din Capitala. Un adolescent a fost batut cu bestialitate de un grup de tineri. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta.

Situatie halucinanta in hala Obor din Capitala! Inspectorii ANPC au gasit pestele si carnea pastrate printre excremente de soareci - VIDEO

Inspectorii ANPC au desfasuratduminica o actiune de control in hala veche a Pietei Obor din Capitala. Imaginile din timpul controlului arata produse congelate din peste si carne care erau.

Controale ale inspectorilor ANPC la Piata Obor din Capitala - FOTO, VIDEO

Inspectorii ANPC desfasoara duminica o actiune de control in hala veche a Pietei Obor din Capitala.

Descoperire impresionanta in bucataria unei batrane din Franta. Valoreaza sasemilioane de euro!

Descoperire impresionanta in bucataria unei batrane care locuieste in apropiere de Paris. O pictura care atarna deasupra unei plite in casa batranei s-a dovedit a fi o opera de arta atribuita.

Secretara unei scoli din Bucuresti, prinsa in flagrant cand lua mita. Ce urma sa faca

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, dupa un flagrant al ofiterilor de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul.

Secretara unei scoli din Bucuresti, cercetata pentru trafic de influenta

Secretara unei scoli din Bucuresti este cercetata pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa .

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare, tot mai multe tari vest europene au impunand sau intentionand sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

Topul spitalelor unde pacientii spun ca personalul medical le-a cerut mita: Spitalul Universitar din Bucuresti, Spitalul Judetean din Braila si Spitalul Sf. Ioan din Capitala

Mii de pacienti din toata tara au dat spaga personalului medical, la solicitarea angajatilor din spitale. Este concluzia unui raport realizat de firma de audit Anti-Bribery Synergy in cadrul unui proiect al Ministerului Sanatatii. Raportul a fost realizat pe baza raspunsurilor pacientilor a 352 de spitale din intreaga tara. Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, Spitalul Judetean de Urgenta din Braila si Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Capitala ocupa primele 3 locuri in clasamentul spitalelor unde personalul medical a solicitat mita de la pacienti.

O pictura in valoare de 6 milioane de euro, descoperita in bucataria unei femei din Franta

O femeie in varsta din Franta a descoperit ca icoana pe care o atarnase deasupra plitei, in bucatarie, este o capodopera a pictorului renascentist Cimabue estimata la 6 milioane de euro, relateaza BBC News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )