Libnet.ro
UNICEF

09:45

Indonezia: O familie si-a regasit dupa 10 ani fiica, disparuta in urma tsunamiului din 2004

Adevărul Adevărul,
Indonezia: O familie si-a regasit dupa 10 ani fiica, disparuta in urma tsunamiului din 2004

O adolescenta din Indonezia si-a regasit dupa mai bine de 10 ani propria familie, dupa ce in 2004 s-a pierdut de rudele sale din cauza tsunamiului devastator din Oceanul Indian, informeaza The Washington Post. continuă pe Adevărul

O familie si-a regasit dupa 10 ani fiica, disparuta in urma tsunamiului din 2004

O adolescenta din Indonezia si-a regasit dupa mai bine de 10 ani propria familie, dupa ce in 2004 s-a pierdut de rudele sale din cauza tsunamiului devastator din Oceanul Indian, informeaza The Washington Post.

Indonezia: O familie si-a regasit, dupa un deceniu, fetita care disparuse in urma tsunamiului din 2004

O fata din Indonezia, disparuta in urma tsunamiului din 2004, a fost gasita dupa un deceniu in care familia sa a crezut ca este moarta, scrie The Guardian. Dumnezeu ne-a dat un miracol, a spus Jamaliah, mama lui Raudhatul Jannah, care a disparut la varsta de 4 ani. Jannah si fratele sau in varsta de sapte ani au fost purtati de valurile uriase pe 26 decembrie 2004.

Un cuplu de indonezieni si-a regasit fiica la 10 ani dupa tsunami

Un cuplu de indonezieni si-a regasit fiica, in mod miraculos, la 10 ani dupa tsunamiul din 2004, caruia aceasta i-a supravietuit agatandu-se de cateva lemne, relateaza AFP. La 26 decembrie 2004, Raudhatul.

Cosmarul unei copile de 10 ani. Timp de un an a fost violata de propriul tata. Acum barbatul de 31 de ani se afla in spatele gratiilor

Fapta unui barbat de 31 de ani din localitatea Recea Cristur din Cluj a socat intreaga comunitate, dupa ce s-a aflat ca timp de un an de zile si-a violat fiica. Fata, in varsta de 10 ani, a avut curajul sa-i.

Lidia Solomon, senior manager corporate communications paraseste Vodafone dupa 13 ani in cadrul companiei

Vodafone Romania a anuntat miercuri ca Lidia Solomon, senior manager corporate communications, va pleca din companie pentru a urma noi oportunitati de cariera. Lidia a facut parte din echipa Vodafone 13 ani, perioada in care a condus activitatea de PR.

Fostul premier libanez a revenit in tara dupa 3 ani de exil

Fostul premier libanez, Saad al-Hariri foto), a revenit in tara sa natala vineri dimineata, dupa trei ani petrecuti in exil, informeaza Reuters. Posturile de televiziune locale au transmis imagini cu vizita lui.

VIDEO. UPDATE. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA pentru spalare de bani. Sentinta este definitiva. Imobilul Grivco si sediul Antenelor, confiscate

Dan Voiculescu a primit o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, in dosarul ICA, el fiind acuzat de spalare de bani. Totodata, fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, a primit 7 ani de inchisoare. Decizia CAB este definitiva. Sediul Grivco si alte doua imobile, intre care si cladirea Antenelor, vor fi confiscate pentru recuperarea prejudiciului. Voiculescu a mers sa se predea la sediul IPJ Ilfov.

VIDEO. UPDATE. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA pentru spalare de bani. Sentinta este definitiva. Imobilul Grivco va fi confiscat

Dan Voiculescu a primit o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, in dosarul ICA, el fiind acuzat de spalare de bani. Totodata, fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, a primit 7 ani de inchisoare. Decizia CAB este definitiva. Sediul Grivco si alte doua imobile, vor fi confiscate pentru recuperarea prejudiciului.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Instanta a dispus confiscari de imobile si cate 2,9 mil lei de la Camelia si Corina Voiculescu. Mihai Gadea: S-a dispus si confiscarea sediului Antenei 3

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Gheorghe Mencinicopschi a primit 8 ani de inchisoare iar Popa Corneliu 8 ani de inchisoare. Instanta a dispus confiscarea terenului de 29. 000 de metri patrati din strada Garlei si a constructiilor aferente care vor trece in patrimoniul statului.

Dan Voiculescu, 10 ani de iNCHISOARE si SECHESTRU pe sediul Antenei 3. Vezi toate sentintele din dosarul Telepatia

10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu in dosarul Telepatia si confiscarea unor bunuri mobile si imobile - printre care sechestru pe sediul Antenei 3. Fondatorul PC a primit astfel pedeapsa maxima prevazuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )