Libnet.ro
UNICEF

18:15

Indonezia interzice intrarea vizitatorilor internationali timp de doua saptamani din cauza noii tulpini

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indonezia interzice intrarea vizitatorilor internationali timp de doua saptamani din cauza noii tulpini

Indonezia interzice intrarea vizitatorilor internationali pentru o perioada de doua saptamani in incercarea de a stopa transmiterea noii tulpini, mai contagioase, de coronavirus, a precizat luni ministrul de Externe, Retno Marsudi, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Prognoza meteo: Revelion fara zapada. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in toate regiunile tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 28 decembrie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, in urmatoarele doua saptamani vremea va fi deosebit de calda in anumite regiuni, temperaturile ridicate pastrandu-se pana pe data de 8 ianuarie. Meteorologii anunta un Revelion fara zapada, dar cu precipitatii sub forma de ploi si lapovita, cu precadere in perioada 29- 31 decembrie.

Prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani. Temperaturi ridicate in toata tara si precipitatii abundente. Iarna vine abia abia dupa 8 ianuarie

Administratia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul28 decembrie - 10 ianuarievremea va fi schimbatoare, cu treceri bruste de.

EFECTUL NOII TULPINE DE CORONAVIRUS DIN MAREA BRITANIE: Numarul cazurilor a crescut cu 40% in doua saptamani

Avertisment din partea expertilor britanici: autoritatile din Regatul Unit ar trebui sa creasca rata de vaccinare la doua milioane de persoane pe saptamana si sa insitutie carantina nationala stricta daca vor sa evite moartea a peste 40. 000 de oameni din cauza noii tulpini de COVID, conform Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )