Libnet.ro
UNICEF

16:45

indragostitii din Modena. Specialisti: Cele doua schelete ingropate tinandu-se de mana APARTIN UNOR BARBATI

B1 B1,
indragostitii din Modena. Specialisti: Cele doua schelete ingropate tinandu-se de mana APARTIN UNOR BARBATI

Istoia ar pueta fi zguduita de o noua descoperire a cercetatorilor. Scheletele indragostitilor din Modena, ingropate tinandu-se de mana, ar apartine unor barbati. in 2009, cand au fost. continuă pe B1

FOTO indragostitii din Modena. Cele doua schelete descoperite tinandu-se de mana apartin unor barbati

Cercetatorii au descoperit ca cele doua schelete cunoscute ca indragostitii din Modena, pentru ca au fost descoperite tinandu-se de mana, erau ale unor barbati, potrivit BBC News.

Scheletele indragostitilor din Modena, cunoscute astfel pentru ca se tin de mana, apartin unor barbati

Scheletele celor doua persoane care au fost ingropate tinandu-se de mana, cunoscute drept indragostitii din Modena, apartin unor barbati, au descoperit cercetatorii, scrie BBC.

Adriana Trandafir, Lina Boasca din Fructul Oprit, despre cele doua casnicii esuate. Important e sa crezi in ce simti!

Adriana Trandafir, Lina Broasca din Fructul Oprit sau Veorica din Sacrificiul nu a fost ocolita de episoade mai putin fericite in viata sa, ba chiar ti-ar putea povesti ore despre incercarile care au facut-o sa devina, in definitiv, mai buna atunci cand se deschidea cortina. Adriana Trandafir, Lina Boasca din Fructul Oprit, despre cele doua .

Termen in dosarul Belina. Cele doua functionare de la Biroul de Cadastru recunosc ca au gresit

La Tribunalul Bucuresti a avut loc marti un nou termen in dosarul Belina, dosar in carefostul vicepremier Sevil Shhaideh este judecata pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Cele doua functionare de la Biroul de Cadastru din Teleorman acuzate ca au radiat ilegal, sub pretextul indreptarii unei erori materiale, mai multe notari din cartea funciara a insulei, au recunoscut in fata instantei ca au gresit.

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )