Libnet.ro
UNICEF

19:45

indrazneala si eleganta pe covorul rosu de la Cannes 2017: cele mai sexy si cele mai frumoase rochii purtate de vedete GALERIE FOTO

Adevărul Adevărul,
indrazneala si eleganta pe covorul rosu de la Cannes 2017: cele mai sexy si cele mai frumoase rochii purtate de vedete GALERIE FOTO

Festivalul de Film de la Cannes nu este un punct de reper doar pentru industria cinematografica, reprezentand si unul dintre cele mai extravagante evenimente din lumea modei. Editia din 2017 nu face exceptie, aparitiile de pe covorul rosu fiind ravasitoare, originale, dar si indraznete si riscante. continuă pe Adevărul

Cele mai mari turbine eoliene din lume iti alimenteaza casa dintr-o singura rotatie

Unele dintre cele mai noi turbine eoliene sunt si cele mai puternice, avand capacitatea de a alimenta o casa cu o singura rotatie. Compania daneza Dong Energy tocmai ce a terminat de construit 32 de turbine in Golful Liverpool. Acum, cele mai mari si mai puternice turbine eoliene din lume s-au pus in functiune, generand [].

Nicole Kidman, stralucitoare pe covorul rosu. Actrita a purtat o tinuta spectaculoasa la premiera noului ei film de la Cannes (FOTO)

Nicole Kidman, una dintre cele mai indragite actrite ale lumii, a fost prezenta la premiera noului ei film de la Cannes, The Killing of a Sacred Deer, si a atras toate privirile. Nicole 49 de an.

Nicole Kidman, Regina Festivalului de la Cannes: actrita a atras toate privirile cu aparitiile pe covorul rosu: incerc sa ma comport ca si cum as avea 21 de ani

Actrita australiana Nicole Kidman, in varsta de 49 de ani, a fost indelung admirata si apreciata pentru aparitiile de pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, fiind supranumita Regina Cannes-ului.

Nicole Kidman, Regina Festivalului de la Cannes. Actrita a atras toate privirile cu aparitiile pe covorul rosu: incerc sa ma comport ca si cum as avea 21 de ani

Actrita australiana Nicole Kidman, in varsta de 49 de ani, a fost indelung admirata si apreciata pentru aparitiile de pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, fiind supranumita Regina Cannes-ului.

Mare distractie la Cannes! Ce fac vedetele cand nu apar pe covorul rosu!

Vedetele care participa la Festivalul de Film de la Cannes au grija ca pe timpul zilei sa se distreze cat de mult posibil si sa profite de tot ceea ce ofera spectaculos Coasta de Azur. Iata o serie de fotografii care ne arata cu ce isi umplu timpul celebritatile pe durata zilei.

Un FOTOMODEL CELEBRU, surprins in ipostaze INCENDIARE dupa festivalul de film de la Cannes 2017 (FOTO)

Anja Rubik, fotomodelul de origine poloneza a trezit imaginatia barbatilor atat pe covorul rosu de la Cannes 2017, cat si pe balconul hotelului unde prefera sa se cazeze vedetele care participa la ce.

Care sunt cele mai cautate facultati in 2017

Cibernetica, Medicina, Limbile straine si Geografia sunt si anul acesta printre Facultatile cele mai cautate de absolventii de liceu. Adevarul a realizat lista celor mai atractive facultati din Romania si criteriile dupa care acestea isi aleg bobocii.

Cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale

Se spune ca nu este nimic mai frumos si mai glam decat o nunta regala, iar la aceste evenimente privirile se indreapta in mod special catre vestimentatia miresei. Iata cateva din cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale din ultimii 60 de ani.

Unde sunt cele mai ieftine spatii de birouri de inchiriat in Capitala

Cele mai ieftine birouri din Bucuresti care pot fi inchiriate se afla in cartierele din Sud, cu 8-9 euro pe metrul patrat, iar cele mai scumpe in Piata Victoriei, cu 18 euro/mp, se arata.

Romania, in topul tarilor cu cele mai noi mall-uri din Europa:Urmeaza un nou val de investitii si suntem in vizorul dezvoltatorilor

Romania se situeaza in topul tarilor europene cu cel mai nou stoc de malluri, dar si cele mai noi proiecte comerciale de pe intreg continentul, in conditiile in care 82% din centrele comerciale functionale la finalul anului 2016 au fost livrate in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )