Libnet.ro
UNICEF

07:45

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se reunesc astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se reunesc astazi

Industria aeronautica din Romania si autoritatile de reglementare se vor reuni, astazi, pentru a discuta despre ultimele evolutii in domeniul sigurantei aviatiei si al inovatiilor tehnologice. continuă pe Ziarul Bursa

Industria turismului din Grecia a inregistrat un nou record in 2018

Industria turismului din Grecia a inregistrat un nou record in 2018, atat in termeni de numar de vizitatori, cat si in ceea ce priveste veniturile generate.

LAZEA (BNR): Societatile de administrare ale Pilonului II se gandesc sa se retraga din Romania

Marea majoritate, daca nu cumva toate, din cele sapte societati ale Pilonului II de pensii administrate privat, se gandesc sa se retraga din Romania, in conditiile in care Guvernul le cere acestora majorari de capital de circa 800 milioane euro in acest an, o suma de doua ori mai mare decat suma tuturor comisioanelor brute incasate in ultimii 11 ani, a afirmat, astazi, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea.

IONUT SIMION (PWC ROMANIA): Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania

Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania referitoare la aparitia unor decalaje sau distorsiuni economice iar colegii din energie, telecom sau servicii bancare au primit un boost de energie de la aceasta Ordonanta.

CONFORM RAPORTULUI DE TARA AL COMISIEI EUROPENE: Sistemul bancar din Romania - afectat de taxa pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei ''taxe pe lacomie ''.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului 2019 un nivel ridicat

Piata auto din Romania inregistreaza in prima luna a anului un nivel ridicat, semnificativ superior celui din ianuarie 2018, in crestere cu 21,6%, potrivit APIA.

Femeile antreprenor din Romania discuta despre dezvoltarea afacerilor

Comunitatea femeilor antreprenor din Romania organizeaza marti intalnirea de afaceri cu tema Dezvoltarea Accelerata a Afacerilor.

Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat media Uniunii Europene, ci doar cu 20-30 de procente mai mare dupa aplicarea prevederilor OUG 114/2018.

Valcov ne invata care-i treaba cu bancile: nu vor pleca din Romania, stie el de ce

Darius Valcov este somitatea responsabila pentru tot raul din economie din ultimul an. De la taxa pe lacomie pana la experimentele cu pilonul doi de pensii, consilierul lui Dancila nu a incheiat ideile crete, iar cele mai recente le-a detaliat aseara la TVR. Valcov este consilierul premierului Viorica Dancila pe probleme economice. S-a implicat direct [] .

Darius Valcov: Bancile nu vor pleca din Romania. Profitul va fi cu 20-30% peste media UE

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Valcov, considera ca bancile nu intentioneaza sa renunte la operatiunile din Romania, chiar daca profitul lor nu va mai fi de trei ori mai mare decat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )