Libnet.ro
UNICEF

20:15

Industria auto din Europa ar urma sa reporneasca in aprilie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Industria auto din Europa ar urma sa reporneasca in aprilie

Luna aceasta ar trebui sa readuca multe fabrici auto in activitate, dupa ce majoritatea constructorilor care detin fabrici in Europa au anuntat perioade de suspendare care se incheie in aprilie, scrie Automotive News Europe . continuă pe Wall-Street Ro

Actiunile din Europa si Statele Unite au inchis in crestere puternica

Actiunile din Europa si Statele Unite au incheiat tranzactiile de luni in crestere puternica, dupa scaderea usoara a numarului de decese zilnice provocate de coronavirus. in Europa, indicele german DAX a urcat cu peste 5%, in timp ce pe Wall Street principalii trei indici au avansat cu peste 6%.

Zentiva anunta ca a finalizat achizita operatiunilor Alvogen din Europa Centrala si de Est

Zentiva Group informeaza ca a finalizat procesul de achizitie a operatiunilor Alvogen din Europa Centrala si de Est ECE), anuntat anul trecut, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Andrei Pop, deputat PSD: Masurile social-democratilor propuse pentru romani si firme sunt implementate si in alte tari din Europa

Deputatul PSDAndrei Pop sustine ca masurile PSD propuse pentru romani si firme,sunt implementate si in alte tari din Europa si acuza PNL ca, in plina pandemie de coronavirus, le blocheaza.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )