Libnet.ro
UNICEF

07:31

INEDIT Cum a reflectat New York Times momentul abdicarii Regelui Mihai

Hotnews Hotnews,
 INEDIT Cum a reflectat New York Times momentul abdicarii Regelui Mihai

Ziarul New York Times publica stirea abdicarii Regelui Mihai pe data de 31 ianuarie 1947, a doua zi dupa eveniment, pe prima pagina. Este singura stire de prima pagina cu poza, marcand astfel importanta evenimentului. Ziarul consemneaza, sub semnatura corespondentului W. Lawrence, ca imediat dupa abdicare guvernul dominat de comunisti a proclamat o Republica Populara. continuă pe Hotnews

New York Times: A ratat sistemul Patriot interceptarea unei rachete balistice de tip Scud lansata de rebelii Houthi spre Arabia Saudita?

Sistemul de aparare antiaeriana cu rachete Patriot ar fi ratat interceptarea unei rachete balistice de tip Scud lansata in urma cu o luna de catre rebelii Houthi din Yemen asupra Riyadului, capitala Arabiei Saudite, sustine New York Times citand o echipa de experti in domeniu. Initial autoritatile au anuntat ca interceptoarele Patriot au doborat cu succes racheta, iar presedintele Trump s-a folosit de ocazie sa laude sistemul american. Noi informatii, insa, arata ca focosul rachetei ar fi cazut in apropierea de tinta sa - aeroportul din Ryiad, in timp ce interceptoarele lansate de fortele saudite ar fi lovit sau chiar ratat tubul rachetei ce cadea spre pamant.

Muzeul Metropolitan de Arta din New York respinge petitia de a retrage un tablou sugestiv al lui Balthus

Muzeul Metropolitan de Arta din New York City a anuntat ca nu va retrage un tablou controversat al pictorului francez Balthus.

O masina a intrat intr-un grup de persoane la New York

Cel putin o persoana a fost ucisa si alte trei se afla in stare critica, dupa ce o masina a lovit, astazi, o multime de oameni din Queens, New York.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )