Libnet.ro
UNICEF

22:30

Inele de logodna cu smaralde. Cele mai frumoase!

ADPM ADPM,
Inele de logodna cu smaralde. Cele mai frumoase!

Daca vrei sa cumperi un inel de logodna si sa iti impresionezi astfel viitoarea sotie, afla ca nu doar cele cu diamante sunt in mare voga. Ci si cele cu smaralde. Iata cateva din cele mai frumoase modele. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase cantece pentru copii din animatiile Disney

Multe dintre filmele Disney au facut celebre si cateva cantece pentru copii extrem de frumoase si pe care cei mici le asculta de fiecare data cu placere. Unele dintre ele se numara chiar pe lista de melodii preferate a multor copii.

Top jocuri in 2017: cele mai anticipate titluri

Top jocuri in 2017: in acest articol am inclus zece dintre cele mai asteptate titluri de anul viitor. Avand in vedere numeroasele titluri de succes lansate in ultimele 12 luni, putem afirma ca 2016 a fost un an bun pentru industria jocurilor video. insa multi gameri deja se intreaba daca va rusi oare anul urmator [].

Cele mai bune bancuri cu politicieni. De ce au parlamentarii salarii asa de mari? Pentru ca prostia se plateste!

Nemultumiti de activitatea politicienilor, romanii au gasit de cuviinta sa faca haz de necaz, astfel ca au inventat mai multe bancuri a caror tinta au devenit politicienii. in cele ce urmeaza va vom prezenta 10 dintre cele mai haioase bancuri ce ii au in prim plan de politicieni.

Cele mai importante amenintari cibernetice si cei mai periculosi virusi din 2016

In 2016, cele mai importante amenintari cibernetice din lume au fost legate de bani, informatii si de o dorinta de a perturba. Amenintarile au inclus traficarea a zeci de mii de date de identificare pentru server compromise, sisteme de ATM fraudate, ransomware si malware bancar mobil precum si campanii de spionaj cibernetic cu o [].

TOP: cele mai bune filme de business ale anului 2016

De la filme fantastice, la drame si documentare, oamenii au mers frecvent la cinematografe anul acesta. Iata care sunt cele mai bune filme de business ale anului 2016, potrivit Inc. com.

Rechinii capturati de DNA Ploiesti: binomul Ponta-Ghita, Blaga si Pinalti. Ce ascund cele mai sonore dosare de coruptie din Romania

Cotidianul Adevarul continua astazi serialul dedicat Serviciului Teritorial DNA Ploiesti, devenit un exemplu pentru Romania in ceea ce priveste lupta impotruva coruptiei. Institutia, unde lucreaza doar cativa procurori, a punctat cele mai grele dosare din ultimii ani si a reusit sa agate in anchete personaje controversate si foarte influente din lumea politica, a administratiei si Justitiei, dar si din mediul de afaceri.

Rechinii capturati de DNA Ploiesti. Ce ascund cele mai sonore dosare de coruptie din Romania

Cotidianul Adevarul continua astazi serialul dedicat Serviciului Teritorial DNA Ploiesti, devenit un exemplu pentru Romania in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei. Institutia, unde lucreaza doar cativa procurori, a punctat cele mai grele dosare din ultimii ani si a reusit sa agate in anchete personaje controversate si foarte influente din lumea politica, a administratiei si Justitiei, dar si din mediul de afaceri.

Top 10 cele mai bune bancuri despre avioane. Cum poate face o stewardesa un pasager fericit

Zborul cu avionul, pilotii si stewardesele au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume sau bancuri spumoase. Iata cateva dintre cele mai reusite.

Cele mai bune carti de economie si eficienta financiara

In fiecare an, editorii publicatiei Inc. realizeaza topul celor mai bune carti de economie. Vezi in continuare care sunt cartile care te pot ajuta sa iti organizezi eficient finantele personale si care sunt cele mai bune citate ale autorilor.

Actritele cele mai cautate pe Google in 2016

Actritele sunt unul dintre punctele de interes ale internautilor care folosesc motorul de cautare Google pentru a afla totul despre vedeta preferata. La nivel mondial, sunt 10 actrite al caror nume este cautat intens.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )