Libnet.ro
UNICEF

16:30

A infiat-o, dupa ce a fost respinsa de 20 de familii: ce problema are fetita

Playtech Playtech,
A infiat-o, dupa ce a fost respinsa de 20 de familii: ce problema are fetita

Drama unei fetite care a fost refuzata de 20 de familii la adoptie a fost intrerupta de un barbat cu inima mare care a decis sa faca o fapta buna. Pana la varsta de 13 zile, a fost refuzata la adoptie de 20 de familii. Norocul ei era ca, fiind atat de mica, nu ar . continuă pe Playtech

Candidatura lui Miron Cozma la Presedintie a fost respinsa de BEC

Candidatura la Presedinsie a fostului lider al minerilor lui Miron Cozma a fost respinsa duminica de Biroul Electoral Central .

Catarama contesta la CCR decizia BEC prin care i-a fost respinsa candidatura: Este profund nelegala. Oricand, orice semnatura poate fi interpretata

Viorel Catarama va contesta la Curtea Constitutionala decizia Biroului Electoral Central prin care i-a fost respinsa candidatura la prezidentiale, noteaza Mediafax. Catarama sustine ca decizia BEC este profund nelegala si bazata pe aprecieri subiective.

Surse: Candidatura lui Miron Cozma la prezidentiale a fost respinsa de BEC. Motivul: semnaturi false

Biroul Electoral Central BEC) a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: o mare parte dintre semnaturile depuse erau false. Miron Cozma e al doilea candidat respins de BEC la prezidentiale, dupa Viorel Catarama.

O noua zi libera pentru romani. Proiectul a fost depus la Senat si are toate sansele sa treaca

Romanii ar putea avea inca o zi libera, gratie unui proiect de lege depus la Senat. Un deputat PSD vrea sa introduca o noua sarbatoare in patrimoniul universal, zi in care romanii sa aiba liber. Adrian Solomon, deputat PSD, a depus la Senat un proiect de lege care prevede o noua zi libera pentru romani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )