Libnet.ro
UNICEF

05:30

Inflatia din Marea Britanie, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia din Marea Britanie, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Inflatia din Marea Britanie a accelerat luna mai, ajungand cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, ca urmare a cresterii preturilor jocurilor video, ale laptopurilor si pachetelor de vacanta, potrivit Biroului National de Statistica de la Londra ONS). continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul pentru Brexit: Cetatenii UE din Marea Britanie nu trebuie sa se teama pentru drepturile lor

Cetatenii europeni din Marea Britanie nu trebuie sa se teama pentru drepturile lor viitoare, a declarat ministrul britanic pentru Brexit, David Davis, luni. Astfel, el si-a si-a exprimat speranta ca Marea Britanie si Uniunea Europeana vor ajunge la un acord, la scurt timp de la inceperea negocierilor privind ielirea din blocul comunitar.

VIDEO. Motanul Larry, singurul rezident constant de la Downing Street nr. 10, nu este afectat de rezultatul alegerilor parlamentare din Marea Britanie

Celebrul motan Larry, singurul rezident constant de pe Downing Street Nr. 10 din Londra, resedinta oficiala a prim-ministrilor din Marea Britanie, pare sa nu fie afectat de faptul ca premierul Theresa May a pierdut, joi, majoritatea parlamentaram .

Lira, in scadere puternica dupa alegerile din Marea Britanie

Lira sterlina s-a depreciat semnificativ vineri, dupa ce, in ziua precedenta, premierul britanic Theresa May a pierdut majoritatea in alegerile legislative anticipate, iar analistii au avertizat ca aceasta ar putea sa demisioneze.

Marea Britanie: Liderul liberal-democratilor demisioneaza dupa rezultatul din alegerile legislative

Tim Farron a demisionat miercuri de la conducerea Partidului Liberal Democrat din Marea Britanie, dup rezultatul slab al formatiunii sale din alegerile legislative, desfasurate saptamana trecuta, potrivit.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Biris: PSD propune un mutant, o cota unica mica si complicarea administrarii impozitului la nivel mai ridicat

PSD propune un mutant, respectiv o cota unica la un nivel foarte mic, dar si complicarea administrarii impozitului la un nivel mai ridicat decat cel de pe vremea cotelor progresive, a declarat, pentru AGERPRES, Gabriel Biris, partener Biris Goran si fost secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), conform Agerpres.

Cum a scapat de POLITIE cel mai BATRAN dealer de HEROINA! Are 81 de ani si isi tinea marfa in carja

Cel mai in varsta dealer de heroina este Albert Maycock, are nu mai putin de 81 de ani si locuieste in Marea Britanie. Creativ din fire, barbatul isi tinea marfa fie in.

Marea Britanie poate ramane in UE, dar in termeni mai defavorabili decat are acum - negociatorul-sef din Parlamentul European

Marea Britanie isi poate schimba pozitia si poate ramane in Uniunea Europeana, dar ar trebui sa se astepte la conditii mai defavorabile decat in acest moment, a declarat miercuri Guy Verhofstadt, coordonatorul desemnat de Parlamentul European privind Brexit, citat de Reuters.

Schaeuble: Marea Britanie ar fi binevenita in UE daca britanicii nu ar mai dori sa plece

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a spus, intr-un interviu acordat televiziunii Bloomberg, ca Marea Britanie ar fi binevenita in Uniunea Europeana daca britanicii ar decide ca nu vor sa mai plece din blocul comunitar, potrivit News. ro.

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit

Marea Britanie va fi din nou binevenita in Uniunea Europeana, daca decide sa renunte la Brexit, a declarat ministrul german de Finante Wolfgang Schaueble, citat de AFP, transmit surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )