Libnet.ro
UNICEF

20:30

Inflitrata in institutiile europene: Fata purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, angajata la Parlamentul European (FOTO)

B1 B1,
Inflitrata in institutiile europene: Fata purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, angajata la Parlamentul European (FOTO)

Rusii isi pozitioneaza cadrele cat se poate de bine in interiorul institutiilor europene. Elizaveta Peskova, fiica purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, lucreaza ca si intern in Parlamentul. continuă pe B1

Fiica purtatorului de cuvnt al lui Putin, stagiara la Parlamentul European

O fiica a purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin, Elizaveta Peskova, efectueaza un stagiu la Parlamentul European, a declarat luni pentru AFP angajatorul sau Aymeric Chauprade, fost consilier pentru afaceri internationale al lui Marine Le Pen, care spune insa ca aceasta nu are niciun acces la documente sensibile.

Sinteza zilei. Vladimir Putin ameninta direct Romania

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Rusia ia in calcul desfasurarea de rachete capabile sa loveasca teritoriile unde se afla centrele de decizie, in cazul in care SUA vor instala noile sisteme de.

Fondul de investitii Baring Vostok i cere lui Vladimir Putin sa intervina personal n dosarului investitorului american Michael Calvey

Fondul de investitii fondat de catre americanul Michael Calvey, inculpat pentru frauda si incarcerat alaturi de asociatul sau francez, i-a cerut luni intr-o scrisoare deschisa presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, sa intervina personal in acest caz, care a provocat un soc in lumea afacerilor, scrie AFP.

Mike Pompeo: Fanfaronada lui Vladimir Putin este menita sa creeze dezbinare intre SUA si aliatii lor

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, a catalogat, duminica, amenintarile lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei, de a desfasura noi rachete capabile sa loveasca tari occidentale drept.

Vladimir Putin: Armele pe care noi le-am creat si pe care le vom crea nu au corespondent in lume in prezent, dar nici in viitorul indepartat

Vladimir Putin sustine ca nicio alta tara din lume nu va reusi in viitorul apropiat sau indepartat sa dezvolte arme asemanatoare celor rusesti. Prioritatea noastra in acest moment este echiparea.

Cum ii trimite Vladimir Putin bani presedintelui moldovean. O investigatie a CRJI scoate la iveala o legatura suspecta intre procurorul general rus si sotia lui Dodon

Legaturile dintre Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, si Vladimir Putin, presedintele Rusiei, au o componenta financiara directa, anunta newsweek. ro. Publicatia noteaza ca, astfel, cel putin.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )