Libnet.ro
UNICEF

23:45

INFOGRAFIC Demografia din Romania in cateva date si cifre

Hotnews Hotnews,
 INFOGRAFIC Demografia din Romania in cateva date si cifre

Romania are una dintre cele mai mari rate ale nuptialitatii din UE circa 4 casatorii la mia de locuitori, potrivit datelor furnizate miercuri de Institutul National de Statistica. Judetul cu cea mai redusa rata a mortalitatii este Iasi, iar in Braila se pronunta cele mai multe divorturi din tara. Localitatea cu cei mai putini locuitori este Batrana Hunedoara), iar localitatea in care 3 barbati se bat pentru doua femei este Ceatalchioi Tulcea). Alte date interesante despre demografia din Romania gasiti in infograficul de mai jos. continuă pe Hotnews

Saraci, dar cu masina: La nivel regional, numarul autoturismelor din Romania este aproape egal cu media UE

Romania este penultima tara in topul celor mai sarace tari din Uniunea Europeana, dar asta nu ii impiedica pe romani sa aiba masini. Saracia se regaseste in casele a 3 din 10 romani. Aceste cifre.

Raspunsuri pentru criticii luptei anti-coruptie din Romania

Doua articole recente publicate de New York Times si Newsweek au sugerat ca lupta impotriva coruptiei din Romania ar fi mers prea departe. Lasand deoparte intrebarea de ce doua majore site-uri de stiri americane ar fi publicat in acelasi timp articole ce deplang eforturile unei democratii semi-consolidate pentru a curata guvernul afectat de coruptie, articolele merita un raspuns de la cei ce cunosc si inteleg situatia de pe teren din Romania. Mai intai, ce spun ei. Autorii Luke Dale-Harris in Newsweek, si Patrick Basham de la Democracy Institute pretind ca lupta anti-coruptie ar face mai mult rau decat bine. Citeste articolul in limba engleza pe Contributors. ro.

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania

Imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Romania si locotenetii sai. Nutu Camataru a fost surprins pe plaja la Mamaia, alaturi de sotia sa,cu care s-a casatorit in inchisoare. Nutu.

TOP 200. Companiile cu cele mai mari profituri din Romania

Companiile din Romania cu cele mai mari profituri primele 200 din top ) au avut anul trecut un profit net in valoare de 24,9 miliarde de lei 5,61 miliarde de euro), mai putin cu 1,1 miliarde de lei 250 de milioane de euro) fata de 2013, conform.

FashionTribes: Va fi un an de cotitura pentru intreaga piata de fashion din Romania. Planurile unuia dintre cele mai tinere branduri din online

Piata fashion din Romania se afla pe o continua panta ascendenta de cativa ani si, din cifrele prezente in statistici, se afla pe locul secund in topul cumparaturilor online, imediat dupa piata de electronice-IT.

INTERVIU Costin Raiu, Kaspersky Lab: Cele mai importante atacuri informatce impotriva institutiilor guvernamentale din Romania au fost lansate de vorbitori de limba rusa

Atacurile cibernetice devin tot mai complexe si diverse studii scot la iveala lucruri surprinzatoare. Grupurile infractionale se ataca intre ele si din acest mic razboi pot genera victime colaterale. In interviul acordat HotNews. ro de Costin Raiu de la Kaspersky puteti citi despre amenintarile informatice rusesti care tintesc institutii din Romania, dar si despre cum ar trebui sa privim posibilitatea unui razboi cibernetic total. In articol puteti citi si despre borcanele de miere cibernetice puse pentru a atrage ursul dar si despre cum gestioneaza compania rusa animozitatea cu care este privita Federatia Rusa care e responsabila pentru criza din Ucraina. Costin Raiu este director global al echipei de Cercetare si Analiza Director Global Research Analysis Team).

Vanghelie: Cel mai mare si cel mai puternic partid din Romania, in pericol sa fie decapitat

Cel mai mare si cel mai puternic partid politic din Romania este in pericol sa fie decapitat, afirma primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, intr-o postare pe Facebook. El a.

Stratfor: Coruptia din Romania ameninta stabilitatea politica

Romania se confrunta cu o criza politica, iar conflictul dintre sustinatorii si opozantii premierului Ponta, suspectat de evaziune, spalare de bani si conflict de interese, poate slabi Legislativul, analizeaza Stratfor.

Asasinate in interiorul gruparilor mafiote din Romania: Lupta pentru putere a clanurilor interlope, prea crunta chiar si pentru politisti

In ultimii ani, Romania a fost ingrozita de mai multe asasinate interlope. Lupta pentru putere i-a facut pe mafioti sa se impuste sau sa se injunghie in plina strada, sub privirile altor cetateni. Galati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )