Libnet.ro
UNICEF

23:45

INFOGRAFIC Topul judetelor din Romania cu cei mai multi pensionari. Care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite

Hotnews Hotnews,
 INFOGRAFIC Topul judetelor din Romania cu cei mai multi pensionari. Care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite

Vineri dimineata, Statistica a transmis numarul pensionarilor si pensia medie lunara pe care o incaseaza acestia, datele privind ultimul trimestru din 2014. Pe scurt, avem circa 5,34 milioane de pensionari, in scadere cu 47. 000 de persoane fata de acelasi trimestru al anului precedent. Pensia medie lunara a fost in trimestrul IV 2014 de 847 lei, mai mare cu 4,4% fata de acelasi trimestru al anului precedent si egala cu cea din trimestrul III 2014. Capitala numara cei mai multi pensionari, urmata de judetele Prahova, Dolj si Cluj. La polul opus se afla Covasna si Tulcea, cu cei mai putini pensionari. Diferente mari regasim si la pensia minima calculata pe judet, ecartul dintre valoarea minima si cea maxima depasind 350 de lei 678 lei in judetul Giurgiu fata de 1068 lei in Municipiul Bucuresti). Cum sunt insa distribuiti pensionarii si care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite, vedeti mai jos. continuă pe Hotnews

Corina Cretu: Presa scrie ca sunt femeia cu cei mai multi bani din Europa. Sotul se teme acum sa nu ne fie sparta casa

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a aratat ca in presa se spune ca ar fi femeia cu cei mai multi bani din Europa, fapt care l-a facut pe sotul ei sa spuna ca cineva le-ar putea.

Mai multi intelectuali de stanga lanseaza vineri Fundatia Stanga Democratica

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu anunta, intr-un comunicat transmis HotNews. ro, ca vineri, 13 martie, are loc lansarea Fundatiei Stanga Democratica, care reprezinta o platforma de exprimare a intelectualilor de stanga din Romania.

Olandez arestat in Sibiu, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu minori din Romania

Un olandez care locuia in Sibiu, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu mai multi minori, a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul a fost denuntat la politie de doua dintre victimele sale, doi.

Sindicat Romatsa: Avem mai multi directori decat institutii similare din Germania si Franta, care au de trei ori mai multi angajati

Sindicalistii de la Romatsa sunt nemultumiti de noua organigrama impusa de conducere, prin care ar fi fost create mai multe posturi de directori decat sunt in institutiile similare din Germania si Franta, cu de peste trei ori mai multi angajati, si cer retragerea si rediscutarea documentului. Potrivit sindicalistilor din Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa), prezenti joi la o conferinta de presa, noua organigrama prevede o capusare, crearea de posturi noi pentru clica politica.

Prosport: Directorul-patron de F1, Cojocar: La Caterham, totul a fost facut pentru Forza Rossa. Sunt 50 de milioane - trimisi din Romania intr-un cont elvetian. Kolles mi-a zis ca Ponta, Bazac, Banicioiu si altii sunt implicati

Luni de zile, personajele din investigatia Forza Rossa au negat orice legatura intre echipa lui Bazac si evenimentele de la Caterham. Totul a fost facut de la inceput pentru Forza Rossa, pentru Romania, insa a aparut problema asta cu Fernandes. Ponta e bagat, Bazac e bagat, Banicioiu, foarte multi in spate. E si Ghita. Colin m-a luat in Austria in noiembrie si mi-a spus lucrurile astea. Mi-a zis asa: 'Sunt 50 de milioane de euro virati intr-un cont bancar din Elvetia, banii nu pot fi accesati de mine fara semnatura ta sau de tine fara semnatura mea. Banii sunt trimisi de persoane din Romania', dezvaluie Prosport. ro.

Mai multi functionari ai Consiliului Judetean Hunedoara, adusi la DNA, in dosarul presedintelui suspendat, Mircea Molot

Mai multi functionari din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara au fost chemati la sediul DNA Alba Iulia pentru a da declaratii in dosarul in care presedintele suspendat al CJ, Mircea Molot, este anchetat pentru.

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit dupa mai multi ani in care s-a luptat cu o boala grava

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit miercuri dimineata, dupa mai multi ani in care s-a confruntat cu o boala grava. Rodica Ciobanu a fost jurnalist la Adevarul, iar in ultimii ani a fost editorialist la Gandul. An.

Drama in lumea sportului. Mai multi sportivi si-au pierdut viata intr-un accident de elicopter

Targicul eveniment s-a petrecut in Argentina, unde mai multi sportivi se deplasau pe calea aerului pentru a filma pentru un o emisiune TV de tip reality show.

Romanii, cei mai destepti din Europa la matematica!

Cei mai destepti din Europa, atunci cand vine vorba despre matematica, sunt romanii! Asta dupa ce tara noastra s-a clasat pe primul loc din Europa la Olimpiada Internationala de Matematica! .

Scrisorile dintre Octavian Goga si Ady Endre, pastrate in Casa Memoriala a unuia dintre cei mai mari poeti nationali ai Ungariei, aflata in Satu Mare

Personalitate proeminenta a culturii maghiare, considerat unul dintre cei mai mari poeti ai secolului XX din tara vecina, Ady Endre s-a nascut in anul 1877, in localitatea denumita odinioara Micentiu si care azi poarta numele de Ady Endre. Aici a fost amenajata Casa Memoriala a poetului, locul unde gasim documente, fotografii precum si scrisori adresate catre un bun prietan de-al sau, poetul si omul politic Octavian Goga.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )