Libnet.ro
UNICEF

08:47

INFOGRAFIE Arabia Saudita vrea sa transforme Qatarul in insula

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Arabia Saudita vrea sa transforme Qatarul in insula

Dupa ruperea relatiilor diplomatice, Riadul intentioneaza sa ia o noua masura pentru a se separa de Qatar. Un canal maritim ar putea fi construit la granita dintre cele doua tari, ceea ce ar transforma Qatarul intr-o insula. continuă pe Adevărul

Arabia Saudita vrea sa transforme Qatarul in insula INFOGRAFIE

Dupa ruperea relatiilor diplomatice, Riadul intentioneaza sa ia o noua masura pentru a se separa de Qatar. Un canal maritim ar putea fi construit la granita dintre cele doua tari, ceea ce ar transforma Qatarul intr-o insula.

Cannes 2018. Arabia Saudita va participa pentru prima data la festival. Pantera neagra, primul film care va rula in regat, dupa ridicarea interdictiei de 35 de ani

Dupa ce, recent, a ridicat o interdictie locala asupra cinematografelor, Arabia Saudita a anuntat ca va participa pentru prima data la Festivalul de Film de la Cannes, cu o selectie de scurtmetraje, cu un pavilion, scrie Varietry. com.

Premiera: Arabia Saudita va participa la Festivalul de Film de la Cannes

Arabia Saudita a anuntat ca va participa pentru prima data la Festivalul de Film de la Cannes, urmand sa prezinte, la editia din acest an a evenimentului, o selectie de scurtmetraje, scrie Variety. com, preluat de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )