Libnet.ro
UNICEF

13:00

INFOGRAFIE Dan Petrescu antreneaza de zece ani. Cifrele unuia dintre cei mai buni tehnicieni romani din strainatate

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Dan Petrescu antreneaza de zece ani. Cifrele unuia dintre cei mai buni tehnicieni romani din strainatate

Dinamo Moscova a renuntat la serviciile lui Dan Petrescu, dar ii va plati acestuia despagubiri de doua milioane de dolari. continuă pe Adevărul

Dan Petrescu paraseste Dinamo Moscova, Super Dan, pus pe liber!

Dinamo Moscova a reziliat, de comun acord, contractul ci Dan Petrescu, cele doua parti ajungand la o intelegere in urma mai multor discutii. Sefii clubului moscovit s-au aratat in repetate randuri nemultumiti de evolutia echipei din ultima perioada, astfel ca Petrescu ar urma sa fie inlocuit de un alt antrenor din prima liga rusa, conform Mediafax.

Oficial: Dan Petrescu si-a reziliat contractul cu Dinamo Moscova

Presa rusa anunta inca deluni seara ca Dan Petrescu s-a despartit de Dinamo Moscova si ca in cursul zilei de marti va fi anuntat numele noului antrenor, iar anuntul oficial privind indepartarea lui Petrescu a venit marti inaintea pranzului.

Oficial: Dan Petrescu a fost dat afara de la Dinamo Moscova

Presa rusa anunta luni seara ca Dan Petrescu a fost demis de conducerea lui Dinamo Moscova si ca in cursul zilei de marti va fi anuntat numele noului antrenor, iar anuntul oficial privind indepartarea lui Petrescu a venit marti inaintea pranzului.

Sefii lui Dinamo Moscova decid marti soarta lui Dan Petrescu

Infrangerea cu Anji Mahachkala a declansat un adevarat cutremur la conducerea clubului Dinamo Moscova, iar sefii echipei din capitala Rusiei se vor intalni marti pentru a decide soarta antrenorului Dan Petrescu.

Dan Petrescu asteapta oferte si ar vrea sa continue chiar in Rusia

Chiar daca admite ca in perioada imediat urmatoare se va dedica mai mult familiei, pe care a neglijat-o din pricina fotbalului, Dan Petrescu nu poate ramane prea mult in afara fenomenului si se arata deschis la propuneri pentru a prelua o alta echipa.

Urmatoarea destinatie pentru Dan Petrescu: Spre zona Golfului

Aventura lui Dan Petrescu la carma echipei Dinamo Moscova s-a incheiat dupa jumatate din perioada contractuala convenita la inceputul colaborarii.

Dan Petrescu, prima reactie dupa despartirea de Dinamo Moscova

Fostul international Dan Petrescu a oferit pentru site-ul oficial al clubului Dinamo Moscova prima reactie dupa rezilierea de comun acord a contractului cu gruparea rusa.

Dan Petrescu a fost dat afara de la Dinamo Moscova. A dus echipa pe locul 4, dar rusii spun ca a progresat putin

Dan Petrescu si-a incheiat aventura la Dinamo Moscova, echipa pe care a preluat-o in luna august a anului 2012, dupa ce a plecat de la Kuban Krasnodar.

Dan Petrescu a fost demis de pe banca tehnica a Dinamo Moscova

Antrenorul roman Dan Petrescu a fost demis de pe banca tehnica a Dinamo Moscova, potrivit unor surse din cadrul clubului, decizia fiind influentata de ultimele rezultate slabe inregistrate de echipa. Directorul.

VIDEO Dan Petrescu, demis de la Dinamo Moscova

Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la Dinamo Moscova, tehnicianul roman fiind demis de la gruparea din prima liga de fotbal a Rusiei. Informatia a fost publicata pe site-ul oficial al celor de la Dinamo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )