Libnet.ro
UNICEF

13:15

INFOGRAFIE A inceput Rabla 2015: care sunt detaliile esentiale

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE A inceput Rabla 2015: care sunt detaliile esentiale

De azi, 27 aprilie, cei care vor sa-si achizitioneze o masina noua prin programul Rabla se pot inscrie la unul dintre producatorii sau dealerii aprobati. Lista completa a acestora poate fi consultata pe site-ul Adiministratiei Fondului de Mediu AFM). continuă pe Adevărul

Programul Rabla 2015 demareaza luni

Programul Rabla 2015 pentru persoane fizice incepe luni, data de la care doritorii se pot inscrie la un dealer autorizat pentru a-si rezerva tichetul de 6500 de lei pe care il primesc pentru a achizitiona o masina noua la casarea uneia mai vechi de 8 ani.

Rabla 2015: inscrierile pentru tichetul de 6.500 lei incep saptamana viitoare

Romanii se vor putea inscrie incepand de luni in programul Rabla 2015, doritorii avand posibilitatea de a depune actele necesare la un dealer autorizat pentru a-si rezerva tichetul de 6. 500 de lei pe care il primesc pentru a achizitiona o masina noua.

Rabla 2015. Cum iti poti lua masina electrica cu subventie de la stat

Odata cu Rabla 2015, Ministerul Mediului a lansat, luni, un alt program menit sa stimuleze cumparatorii de masini. Nu este vorba despre orice fel de masini, ci doar despre cele 100% electrice. Noul program, Ecotichetul, prevede acordarea unei subventii de 20. 000 de lei 4. 500 de euro) la fiecare masina electrica achizitionata.

MAE a identificat alti sase cetateni romani in Nepal care sunt in siguranta

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca a identificat alti sase cetateni romani aflati in Nepal, care sunt in siguranta, dupa cutremurul cu magnitudine de 7,8 pe scara Richter. Pe parcursul zilei de 27.

Programul Rabla 2015. Buget de 162,5 milioane lei pentru achizitia de masini noi pentru persoane fizice

Persoanele fizice care vor sa achizitioneze o masina noua pot aplica, incepand de luni, in cadrul Programului Rabla, bugetul alocat in acest sens de autoritati fiind de 162,5 milioane de lei, scrie.

MAE: Dupa cutremur, au fost identificati 19 romani, care sunt in afara oricarui pericol

Politia nepaleza a anuntat ca bilantul seismului a ajuns la 1. 910 morti si 4. 625 de raniti, relateaza Reuters in pagina electronica. Cel putin 700 de persoane au murit numai in capitala, Kathmandu, un oras cu aproximativ un milion de locuitori, unde numeroase case sunt vechi, fragile si inghesuite.

Cuplurile ar putea incheia pe viitor parteneriate civile. Care sunt prevederile parteneriatului civil

Cuplurile heterosexuale si cele homosexuale ar putea incheia, in viitor, un parteneriat civil la notar. Legea care ar oficializa relatiile, indiferent de sexul partenerilor, a fost adoptata de parlamentarii din.

Masuri pentru salvarea imigrantilor africani. Care sunt concluziile summitului de la Bruxelles

Uniunea Europeana va tripla bugetul afectat operatiunilor navale din Marea Mediterana, pentru salvarea imigrantilor care-si risca viata incercand sa ajunga in Europa. Mai multe state europene s-au .

Radu Banciu: Toti astia care sunt purtati pe la televizor cu catuse sau mutati dintr-un arest intr-o puscarie isi merita soarta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre alesii care au probleme penale. El sustine ca acestia isi merita soarta si ca e greu de crezut ca vor scapa basma.

Calin Popescu Tariceanu ataca sefii de institutii: Sunt unele organisme care au la conducere oameni care sunt corupti de betia puterii. Ce ar fi urmarit de fapt DNA in cazul Sova

Calin Popescu Tariceanu a explicat in cadrul unei emisiuni televizate ca presedintele Senatului nu ia decizii, ci formalizeaza hotararile pe care le ia camera Parlamentului, scrie psnews. ro. Presedintele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )