Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIE Mobilizare generala la New York, impotriva incalzirii globale

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Mobilizare generala la New York, impotriva incalzirii globale

Liderii lumii s-au reunit la New York pentru a incearca sa ajunga la un acord privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, dupa esecul negocierilor de la Copenhaga din 2009 . continuă pe Adevărul

Mobilizare generala la New York, impotriva incalzirii globale

Liderii lumii s-au reunit la New York pentru a incearca sa ajunga la un acord privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, dupa esecul negocierilor de la Copenhaga din 2009 .

Protest istoric impotriva incalzirii globale. 300.000 de oameni au iesit in strada, la New York

Milioane de oameni din intreaga lume au protestat pentru a cere combaterea incalzirii globale. Punctul fierbinte al manifestatiilor a fost la New York, unde peste trei sute de mii de oameni au marsaluit prin.

Summit mondial consacrat luptei impotriva incalzirii globale, la New York

ONU organizeaza astazi la New York un summit mondial pentru impulsionarea negocierilor internationale pe tema combaterii incalzirii globale, la care sunt asteptati nu mai putin de 120 de sefi de stat si de guvern din lumea intreaga, relateaza AFP.

Compania chineza Alibaba a obtinut suma record de 21,8 miliarde de dolari dupa prima zi de listare la bursa din New York

Gigantul online chinez Alibaba a avut un debut frenetic la bursa din New York, iar dupa prima zi de listare compania a ajuns la o valoare totala de 231 miliarde de dolari, mai mult decat Facebook, Amazon si eBay, la un loc. Alibaba, fondata in 1999 de actualul director Jack Ma, a reusit sa atraga 21,8 miliarde de dolari in oferta publica initiala IPO) de pe bursa de la New York, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa americana. Recordul mondial apartinand bancii chineze Agricultural Bank of China, care a obtinut 22 miliarde de dolari la listarea pe bursa in 2010.

Premierul Cameron se va intalni cu presedintele iranian la New York

Intalnirea dintre Cameron si Rohani, care va avea loc cu ocazia Adunarii Generale a ONU la New York, va fi prima discutie bilaterala intre un premier britanic si un presedinte iraian de la revolutia islamica iraniana din 1979.

Alibaba a obtinut o suma record dupa listarea din New York: 21,8 mld. de dolari

Grupul chinez de ecommerce Alibaba Group a vandut, in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, 320,1 milioane de actiuni si a atras 21,8 miliarde de dolari, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa.

ADPM COOL! Cum arata penthouse-ul din New York lui Kirsten Dunst! Il inchiriaza cu 12.500 de dolari pe luna!

Actrita Kirsten Dunst detine, in cartierul Soho din New York, un penthouse de lux pe care tocmai l-a scos spre inchiriere contra pretului de 12. 500 de dolari pe luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )