Libnet.ro
UNICEF

08:15

INFOGRAFIE Primul Razboi local. Totul despre finala Ligii Campionilor, de maine, Real Madrid - Atletico Madrid

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Primul Razboi local. Totul despre finala Ligii Campionilor, de maine, Real Madrid - Atletico Madrid

Galacticii asteapta de 12 ani un trofeu in competitie, ros-albii au moralul castigatorii titlului in Spania, dupa 18 ani. E prima finala din istorie care se disputa intre doua echipe din acelasi oras. Real Altetico Madrid se joaca sambata, de la ora 21. 45 TVR 1, TVR HD, DigiSport 1 si DolceSport 1). continuă pe Adevărul

Diego Costa primeste un tratament controversat, la Belgrad, pentru a fi apt de joc in finala Ligii Campionilor

Diego Costa a zburat la Belgrad cu un avion privat pentru a se recupera pentru finala Ligii Campionilor, pe care echipa sa, Atletico Madrid, o va disputa, sambata, impotriva lui Real Madrid. Costa va fi tratat de o doctorita din Serbia, controversata pentru metodele neobisnuite prin care reuseste sa vindece sportivii.

Diego Costa a apelat la vrajitoarea Marijana din Serbia ca sa fie sigur ca va juca in finala Ligii Campionilor si la Campionatul Mondial

Cel mai prolific atacant al lui Atletico Madrid, Diego Costa, se trateaza la celebra vrajitoare Marijana din Serbia, dupa accidentarea suferita in meciul cu Barcelona, sperand, astfel, ca se va reface pentru a putea juca in finala Ligii Campionilor si la Cupa Mondiala.

VIDEO Adevarul Live: ce spune Helmuth Duckadam despre finala Cupei Romaniei

Steaua si Astra joaca vineri seara 23 mai), pe Arena Nationala, cu trofeul pe masa, fiind pentru prima data dupa 17 ani cand campioana si vice-campioana joaca in finala Cupei Romaniei. Jurnalistii Alexandru Stefan si Iulian Anghel discuta cu Helmuth Duckadam despre finala Cupei Romaniei.

in incidentele din Odesa s-ar fi folosit arme chimice din Primul Razboi Mondial

O echipa de experti rusi in domeniul armelor chimice este de parere ca in timpul incendiului din Casa Sindicatelor din Odessa ar fi putut fi folosite arme chimice din timpul Primului Razboi Mondial, a declarat.

Totul despre campania pentru Creditul de Realizari Personale, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, Ada Teslaru, director of Possibilities - Graffiti Social Work, Anca Nutza, director de Identitate si Comunicare UniCredit Tiriac Bank, si Gauthier van Weddingen, CEO UniCredit Consumer Financing, discuta despre cand ar fi un moment potrivit de accesare a unui credit, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )