Libnet.ro
UNICEF

06:30

Informare meteo de furtuni, ploi torentiale si fulgere, de sambata pana duminica in aproape toata tara

Adevărul Adevărul,
Informare meteo de furtuni, ploi torentiale si fulgere, de sambata pana duminica in aproape toata tara

Averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina. Toatede sambata dimineata, ora 10. 00, pana duminica ora 21. Asa suna avertizarea specialistilor Administratiei Nationale de Meteorologie emisa vineri. continuă pe Adevărul

Informare meteo de furtuni, ploi torentiale si fulgere, valabila sambata si duminica in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, valabila de sambata dimineata, ora 10. 00, pana duminica ora 21.

Temperaturi scazute, ploi torentiale, vant si bruma in aproape toata tara, de marti pana joi

Vremea va deveni deosebit de rece, de marti pana joi, in aproape toata tara vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si se va produce bruma, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

METEO. Ploi torentiale, cu tunete si fulgere, in weekend, in centrul, vestul si nordul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in acest week-end, in cea mai mare parte a tarii sunt semnalate averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.

TOATA TARA, SUB AVERTIZARE METEO! Ploi torentiale, vijelii si grindina. Cand scapam de vremea rea

Meteorologii au emis, vineri, o atentionare de vreme rea, valabila de sambata dimineata pana duminica seara. in intervalul 13 mai, ora 10 - 14 mai, ora 21, ANM anunta ca in.

Ploi si vreme rece pana joi dimineata

Meteorologii au emis, marti, o noua informare meteo de ploi si vreme rece, care isi vor face simtita prezenta in special in sud, sud-est si centrul tarii, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, precipitatiile vor fi mixte. Vremea ploiasa si vremea rece se vor mentine, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, pana joi.

Vremea va deveni deosebit de rece. Ploi torentiale, vant si bruma in aproape toata tara

Vremea se raceste simtitor in urmatoarele zile. Potrivit ANM, in intervalul 9 mai, ora 12 11 mai, ora 9, vor avea loc ploi moderate cantitativ, precipitatii mixte la munte, racire accentuata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )