Libnet.ro
UNICEF

19:45

Informatii bomba despre divortul anului. Cristian Tantareanu, nasul Ancai Turcasiu socheaza: frecventau cluburile de swingeri?!

Antena3 Antena3,
Informatii bomba despre divortul anului. Cristian Tantareanu, nasul Ancai Turcasiu socheaza: frecventau cluburile de swingeri?!

Cristian Tantareanu, nasul fostului cuplul Anca Turcasiu - Cristian Georgescu, face lumina in cazul motivelor de divort si arunca informatii bomba din intimitatea celor doi. Potrivit unor declaratii mai vechi ale prosperului om de afaceri, Ancai Turcasiu si Cristian Georgescu frecventau regulat cluburile de swingeri. Ce spune acum Tantareanu. continuă pe Antena3

Informatii bomba! Ce s-a ales de politistii care s-au ocupat de cazul Caracal, la 1 an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Incredibil

Proasta gestionare a cazului Caracal a starnit revolta publica si a dus la demisia sau demiterea multor oficiali. insa, au mai ramas cativa, care, in timp ce Luiza Melencu si Alexandra Macesanu sunt disparute fara urma, primesc salarii de excelenta. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, un an de la disparitie. Calvar si jale pentru familiile .

Cu cine a ajuns sa se iubeasca Maria Constantin, dupa despartirea de Dacian Varga. Detalii bomba despre cel mai nou cuplu din showbiz

Maria Constantin si-a facut aparitia in cadrul unei mega petreceri. Dar nu a fost vazuta singura, ci in tandreturi cu un nou pretendent. Cine este noul barbat din viata cunoscutei cantarete? Noua cucerire a Mariei Constantin Maria Constantin iubeste sa se joacecu focul! Blondina a bifat doua divorturi, ambele cu scandal, s-a implicat in relatii .

Documentele care rastoarna cazul Caracal! Informatii senzationale despre Gheorghe Dinca

Antena 3 a facut publice documentele care rastoarna tot ce se stia pana acum despre cazul Caracal. Informatii senzationale despre declaratiile lui Gheorghe Dinca in fata anchetatorilor si despre modul in care au fost prelevate si facute testele ADN care au dus la incarcerarea suspectului in cazul celor 2 crime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )