Libnet.ro
UNICEF

11:01

Informatii socante in cazul Caracal! Ce s-a intamplat cu Gheorghe Dinca in spatele gratiilor: Nu mai pot

Playtech Playtech,
Informatii socante in cazul Caracal! Ce s-a intamplat cu Gheorghe Dinca in spatele gratiilor: Nu mai pot

Noi detalii despre cazul Caracal! Dinca a facut un gest extrem. Ce spun surse din peritenciar despre sederea sa acolo si de ce se tem unii colegi de celula de el? Ce s-a petrecut in urma cu putin timp in satele gratiilor? Ce s-a intamplat cu Gheorghe Dinca in spatele gratiilor? Gheorghe Dinca a fost . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu, inca 30 zile de arest preventiv

Informatii noi in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si complicele sau, Stefan Risipiteanu, raman dupa gratii.

Cazul Caracal ia o turnura neasteptata. Familia Alexandrei Macesanu: Dumnezeu nu doarme

Conform unor informatii de ultima ora, transmise celor de la impact. ro, Gheorghe Dinca si-ar fi schimbat din nou declaratiile. Cat despre stadiul in care se afla dosarul, sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) a audiat, miercuri politistii si procurorii care au fost acuzati in dosar. Cazul Caracal ia o turnura neasteptata Surse apropiate familiei .

Cazul Caracal: Ce s-a intamplat cu Alexandra cand a ramas singura in camera unde era sechestrata

Gheorghe Dinca, supranumit si monstrul din Caracal, le-a explicat anchetatorilor de ce a lasat trei telefoane in camera unde Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, era sechestrata. El i-a spus fetei ca pleaca la farmacie pentru a-i cumpara alifie. Cazul Caracal: Ce s-a intamplat cu Alexandra cand a ramas singura in camera unde era .

Lovitura dura pentru Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu! Ce au decis acum autoritatile

Dupa ce, mai devreme, intr-un alt material, anuntam decizia principalului suspect, Georghe Dinca, de a-si schimba, inca odata, declaratiile, acum va relatam de o alta schimbare de situatie in acelasi caz Caracal. Lovitura dura pentru Gheorghe Dinca si Stefan Risipiteanu Conform ultimelor informatii, judecatorii de pe langa Tribunalul Olt au prelungit cu 30 de zile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )