Libnet.ro
UNICEF

15:45

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

B1 B1,
Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. continuă pe B1

Barbatul din acest sat din Bacau a vazut pentru prima data in viata lui o sosea asfaltata. S-a pus in genunchi, iar ce a urmat a uimit intreaga lume. Oamenii l-au filmat imediat si au urcat totul pe internet. E viral!

Imagini hilare in Bacau. Un barbat a fost filmat de cativa localnici in timp ce facea matanii pe marginea soselei care strabate satul Sohodor din comuna Horgesti. Omul sta in genunchi, isi face.

Liviu Dragnea a fost scos pentru prima data din penitenciar. Fostul lider PSD, audiat cu usile inchise de judecatori, ca martor in dosarul lui Valeriu Zgonea

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost scosdin penitenciarul Rahova in aceasta dimineatasi a fost dus sub escorta la Tribunalul Bucuresti. Dragnea a fost dus.

Bricul Mircea a acostat pentru prima oara intr-un port dunarean, la Tulcea

Bricul Mircea a acostat, duminica dupa-amiaza, in portul Tulcea, fiind pentru prima data in istori.

Cine este femeia care l-a facut tata pe Stefan Banica Jr pentru prima oara. Camelia Constantinescu apare rar in public

Multi il stiu pe primul baiat al lui Stefan Banica Jr, curiosi fiind de asemanarea dintre ei. Mai putin o stiu pe prima iubire a lui, prima care l-a adus in postura de tata. Aceasta se numeste Camelia Constantinescu si apare extrem de rar in public. De asemenea, iubeste atat de mult intimitate incat rar .

Parfum de libertate. Liviu Dragnea, a iesit pentru prima data din penitenciar. Fostul lider PSD, audiat ca martor intr-un proces de coruptie

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea a fost scos, joi, din Penitenciarul Rahova pentru a fi dus la Tribunalul Bucuresti unde este audiat ca martor in procesul in care este judecat fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

intalnirile JTI, la a XX-a editie. IT Dansa din Barcelona, pentru prima data la Bucuresti

IT Dansa, compania de dans a Institutului de Teatru din Barcelona, vine pentru prima data in Romania, la cea de-a XX-a editie aintalnirilor JTI - o editie aniversara care celebreaza tineretea. De 20 de ani, intalnirile JTI aduc in Romania companii de dans celebre pe care altfel publicul din tara noastra ar fi putut sa .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )