Libnet.ro
UNICEF

19:30

InfoTouch lanseaza iTab 971 Dual Core, cea mai performanta tableta romaneasca

B1 B1,
InfoTouch lanseaza iTab 971 Dual Core, cea mai performanta tableta romaneasca

InfoTouch anunta tableta iTab 971 Dual Core, una dintre cele mai performante tablete romanesti. Tableta are instalat sistemul Android 4. 1 Jelly Bean. iTab 971 Dual Core este dotata cu ecran IPS multi-touch in 10 pun. continuă pe B1

E-Boda a lansat cea mai scumpa tableta de pana acum: Este dual-core, are ecran de 9,7 inch si costa circa 1.100 lei

Compania romaneasca E-Boda a lansat primele sale tablete cu procesor dual-core, una fiind cel mai scump model al gamei, la pretul de 1. 099 lei. E-Boda are acum sapte tablete in gama, cea mai ieftina fiind 450 lei, iar pana la final de an vrea sa mai lanseze doua modele. E-Boda este in concurenta cu Allview si Evolio, companii locale care au aproape jumatate dintr-o piata a tabletelor estimata la circa 150. 000 de unitati in 2012.

Alternativa romaneasca pentru IPAD MINI. E-Boda a lansat doua tablete DUAL CORE.

E-Boda a lansat, marti gama de tablete Dual Core cu modelele Supreme IPS Dual Core X200 9. 7) si Supreme X80 Dual Core 8). Ambele dispozitive vin echipate cu Android 4. 0, iar un upgrade la JellyBean va fi disponibil in curand pe site-ul producatorului. Ambele tablete au memorie de 16 GB, ecran capacitiv si conectare prin adaptor 3G. E-Boda isi propune sa vanda 6. 000 de tablete din noua gama si estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, vor fi vandute aproximativ 20. 000 de unitati din toate .

Nu se asteptau la asta cand au iesit afara din casa. Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, marti, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au indicat minus 5,2 grade Celsius, transmite corespondentul Mediafax. Meteorologul Tanko.

Vezi unde s-a inregistrat cea mai SCAZUTA temperatura din aceasta toamna.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, marti, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au indicat minus 5,2 grade Celsius, transmite corespondentul Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly de la Statia Meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat corespondentului Mediafax ca marti cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde s-au inregistrat, la rasaritul soarelui, minus 5,2 grade Celsius. Si in alte localitati ale judetului Harghita temperaturile au scazut sub limita .

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Descoperirea importanta facuta in Polonia. Cea mai veche fosila de broasca testoasa din lume

Cea mai veche fosila de broasca testoasa din lume a fost descoperita intr-un depozit de argila de langa o groapa de gunoi din sudul Poloniei, informeaza AFP. Cercetatorii de la Institutul de Paleontologie.

China ar putea inregistra cea mai slaba crestere economica din ultimii 23 de ani

China ar putea avea, anul viitor, cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace, estimeaza spcialistii companie americane Honeywell, potrivit Bloomberg. Nu ne-ar surprinde ca anul urmator China sa.

Bloomberg: China ar putea inregistra in 2013 cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace

China ar putea atinge, in 2013, cea mai redusa crestere economica din 1990 incoace, estimeaza Dave Anderson, directorul financiar al companiei americane Honeywell International Inc. , care are afaceri in China, potrivit Bloomberg. Nu ar reprezenta o surpriza pentru noi cazul in care cresterea economica a Chinei nu ar trece de 7% in 2013, a declarat oficialul companiei americane. Ne asteptam la o crestere economica limitata, a adaugat acesta.

Locul in care claustrofobii nu vor calca niciodata. Cum arata cea mai ingusta casa din lume

Cea mai ingusta casa din lume are cel mult 1. 5 metri latime si a fost ridicata in Polonia. Constructia face parte dintr-un proiect artistic al unui autor israelian, dedicat memoriei rudelor sale, care au murit.

Apple iPad mini - La ce ne putem astepta de la cea mai mica tableta Apple

Apple ar trebui sa lanseze marti o sora mai mica pentru iPad, o tableta cu ecran de 7,85 inch care s-ar putea numi iPad Air. Presa a speculat mult in legatura cu caracteristicile tabletei, in legatura cu pretul ei si mai ales legat de impactul, devastator spun unii, pe care noul produs il va avea asupra tabletelor concurente. Mai jos puteti citi despre asteparile pe care piata le are de la noul produs.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )