Libnet.ro
UNICEF

12:15

Infotrafic: Toate tronsoanele de drumuri nationale din Braila si Vrancea, inchise. Vezi ce alte rute au restrictii

B1 B1,
Infotrafic: Toate tronsoanele de drumuri nationale din Braila si Vrancea, inchise. Vezi ce alte rute au restrictii

Ninsorile abundente si viscolul puternic dau peste cap traficul rutier, in special in judetele Buzau, Braila si Vrancea, unde ANM a emis o avertizare nowcasting de Cod Rosu. Conform Centrului Infotrafic din. continuă pe B1

Infotrafic: Toate tronsoanele de drumuri nationale din Buzau, Braila si Vrancea, inchise. Vezi ce alte rute au restrictii

Ninsorile abundente si viscolul puternic dau peste cap traficul rutier, in special in judetele Buzau, Braila si Vrancea, unde ANM a emis o avertizare nowcasting de Cod Rosu. Conform Centrului Infotrafic din.

Opt drumuri nationale din Buzau si Vrancea, deschise cu restrictii

Opt drumuri nationale - trei din Buzau si cinci din Vrancea - au fost deschise, dar se circula cu restrictii, transmite Mediafax.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2/ Toate drumurile nationale din Buzau, Braila si Vrancea, inchise

45: Din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele Buzau, Braila si Vrancea pentru care Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare nowcasting cu cod rosu), dar si alte tronsoane din alte judete, informeaza Centrul Infotrafic. Vezi in articol lista cu drumurile inchise. Judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila vor fi sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8. 30 pana la 13. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Circulatie in continuare inchisa pe A2, 20 de drumuri nationale si toate DN din Braila

Circulatia este in continuare inchisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, pe 20 de drumuri nationale precum si pe toate drumurile nationale din Braila, potrivit celei mai recente informari a .

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 16:15. Vezi lista drumurilor inchise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 16:15), din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din .

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

UPDATE Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2

Tronsonul Bucuresti - Drajna din A2, toate drumurile nationale din Buzau si aproape toate din Braila, cu exceptia DN22 Braila - Galati, au fost inchise, din cauza ninsorii si vantului, informeaza Centrul Infotrafic, citat de Mediafax.

Circulatia este iNCHISA pe A2 si pe 25 de drumuri nationale

Circulatia este in continuare inchisa pe autostrada A2 Bucuresti - Fetesti si pe 25 de drumuri nationale, iar pe alte cinci drumuri este restrictionat traficul pentru masinile cu masa mai mare de 7,5 tone, a anuntat luni Centrul Infotrafic, citat de Mediafax.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2 / O femeie gravida a asteptat 20 de ore salvarea, iar o alta a murit in ambulanta

Ora 01:00 Circulatia este in continuare inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti si pe 21 de drumuri nationale vezi in text ce drumuri sunt inchise)Ora 23:30 Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisternaOra 23:20 Vaslui: Zeci de masini blocate spre Albita, oamenii asteapta interventia autoritatilor, potrivit Agerpres. Consulta pagina CNADNR pentru situatia drumurilor din tara.

Ialomita a intrat sub avertizare de Cod Galben. Doua drumuri nationale si noua judetene raman impracticabile

Iarna nu vrea sa plece din Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare meteo, Cod Galben, pentru judetul Ialomita. Ea va fi valabila pana maine dimineata la ora 06. 00 si cuprinde mai multe judete din sud-est si zona de est a Moldovei. Tot in Ialomita, pe mai multe drumuri nationale si judetene nu se circula nici la aceasta ora.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )