Libnet.ro
UNICEF

17:00

Infotrafic: Trafic rutier intrerupt pentru doua ore intre Brasov si Poiana Brasov

Hotnews Hotnews,
 Infotrafic: Trafic rutier intrerupt pentru doua ore intre Brasov si Poiana Brasov

Traficul rutier este intrerupt duminica in intervalul orar 10:00 - 12:00 pe DN1E intre Brasov si Poiana Brasov, pe perioada desfasurarii unui concurs de triatlon, anunta Centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Cod galben de canicula, de azi, pentru doua zile, in Romania.

De azi a intrat in vigoare Codul Galben de canicula in aproape toata tara. Potrivit portalului realitatea. net, care citeaza specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie, intre 28 si 30 iulie vremea va deveni caniculara in vestul, sudul si local in centrul tarii. In aceste regiuni, temperaturile maxime vor depasi 36. 37 de grade, iar in sud-vest, izolat se vor situa in jurul valorii de 39 de grade. Disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va .

VIDEO Porsche explica mai bine menirea modelului Panamera o masina pentru doua vieti

Uneori o viata pur si simplu nu este de ajuns. Sunt atat de multe lucruri pe care trebuie sa le facem, pe care sa le vedem, pe care ne-ar placea sa le experimentam si daca e posibil sa le si indeplinim. Am avea nevoie de fapt sa traim doua vieti. Putem fi batrani si tineri? Intelepti si copilarosi in acelasi timp? Pot fi tocilarii cuceritori? ), prin aceste paradoxuri incearca Porsche sa explice mai bine menirea modelului Panamera, care din aceasta luna incepe sa fie comercializata intr-o versiune restilizata facelift).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )