Libnet.ro
UNICEF

13:00

Infractorii ar putea plati o parte din cheltuielile necesare efectuarii unei anchete

B1 B1,
Infractorii ar putea plati o parte din cheltuielile necesare efectuarii unei anchete

Anchetatorii vor ca infractorii sa plateasca o parte din cheltuilelile necesare unei anchete. Politistii spun ca nu de putine ori au fost nevoiti chiar sa amane anchetarea unui caz, din lipsa banilor. Oamenii. continuă pe B1

Grecia ar putea amana o parte din programul anti-austeritate

Guvernul Greciei are incredere ca poate incheia un acord cu creditorii si este dispus, in acest scop, sa amane o parte din programul anti-austeritate, a declarat sambata ministrul de Interne Nikos Voutsis, transmite Reuters.

Guvernul elen ar putea amana o parte din programul anti-austeritate, pentru a ajunge la un acord cu creditorii

Guvernul ar putea amana o parte din masurile de anti-austeritate pentru a incheia un acord cu creditorii, a declarat ministrul de Interne Nikos Voutsis, informeaza Mediafax. Negocierile dintre oficialii eleni si.

Continental a inaugurat o parte din investitia pentru reducerea mirosului

Producatorul de anvelope Continental a inaugurat prima etapa din investitia de 10,5 milioane euro in sistemul de tratare a emisiilor olfactive in fabrica sa din Timisoara, pentru a reduce perceptia mirosului.

Ponta, atac la un judecator CSM. Pe cine acuza ca face parte din Sistem

Ponta nu s-a oprit la o simpla precizare si a adaugat si o intrebare: Deci sa intelegem - cine e prieten si coleg cu dvs din Sistem adica) are voie, noi ceilalti nu! Corect? Spuneti direct si ne supunem!, a scris premierul Victor Ponta pe contul sau de Facebook.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )