Libnet.ro
UNICEF

08:15

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern

ACTUALIZARE 21:30 Presedintele Ford Romania: Circa 30% din componentele modelului EcoSport, se vor produce in Romania Presedintele Ford Romania, John Oldham, a afirmat astazi, cu prilejul lansarii productiei noului EcoSport la fabrica din Craiova, ca 25-30% dintre componentele modelului vor fi produse in Romania. *ACTUALIZARE 15:09 Klemm: Investitia pentru lansarea modelului EcoSport demonstreaza increderea Ford in Romania si forta de munca de aici *ACTUALIZARE 12:09 Iohannis: Parteneriatul - cheia succesului economic, indiferent de ce pretind uneori politicienii *ACTUALIZARE 11:38 Premierul Tudose: Nu mai suntem la nivel de promisiuni in ceea ce priveste infrastructura *ACTUALIZARE 11:33 Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, in discursul sustinut in cadrul vizitei la fabrica Ford din Craiova. *ACTUALIZARE 10:37 Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern . ) pentru ca romanii sa poata calatori eficient si in siguranta, iar dezvoltarea Romaniei sa se aseze pe baze solide si sanatoase, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis la uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport. Ma bucur ca il avem aici pe premierul Tudose. In discutiile de aici am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare, a adaugat Klaus Iohannis.

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern

ACTUALIZARE 11:38 Premierul Tudose: Nu mai suntem la nivel de promisiuni in ceea ce priveste infrastructura Tara noastra nu mai este la nivel de promisiuni in ceea ce priveste infrastructura care leaga Craiova de restul lumii, a declarat astazi premierul Mihai Tudose. *ACTUALIZARE 11:33 Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, in discursul sustinut in cadrul vizitei la fabrica Ford din Craiova. *ACTUALIZARE 10:37 Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova ----------- Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern

ACTUALIZARE 15:09 Klemm: Investitia pentru lansarea modelului EcoSport demonstreaza increderea Ford in Romania si forta de munca de aici Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat astazi, la Craiova, ca investitia de 200 de milioane de euro facuta de grupul Ford pentru productia in fabrica de la Craiova a modelului EcoSport demonstreaza increderea acestei companii in Romania si forta de munca din tara noastra. *ACTUALIZARE 12:09 Iohannis: Parteneriatul - cheia succesului economic, indiferent de ce pretind uneori politicienii *ACTUALIZARE 11:38 Premierul Tudose: Nu mai suntem la nivel de promisiuni in ceea ce priveste infrastructura *ACTUALIZARE 11:33 Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern, a afirmat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, in discursul sustinut in cadrul vizitei la fabrica Ford din Craiova. *ACTUALIZARE 10:37 Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova.

VIDEO Iohannis, la lansarea Ford EcoSport: Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern

Uzina Ford din Craiova a lansat astazi linia de productie a celui mai nou model Ford, EcoSport. Lansarea a avut loc in prezenta presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Mihai Tudose, conform Digi24.

Klaus Iohannis: Am discutat cu premierul Tudose despre infrastructura. Acest subiect trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui Guvern

Presedintele Iohannis a aratat ca inainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentantii Guvernului participanti la eveniment, intre care si premierul Mihai Tudose,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )