Libnet.ro
UNICEF

15:30

ING Bank: Asteptarile de crestere economica au scazut la cel mai jos nivel din ultimii 4 ani

Adevărul Adevărul,
ING Bank: Asteptarile de crestere economica au scazut la cel mai jos nivel din ultimii 4 ani

In ciuda unei reveniri a moralului consumatorilor, increderea in sectorul serviciilor a inregistrat cel mai redus nivel al ultimilor trei ani si a tras asteptarile generale la cel mai scazut nivel din septembrie 2014, arata o analiza publicata de ING Bank Romania, citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Rezultate solide pentru cel mai mare operator mondial de piete futures

Cel mai mare operator mondial de piete futures, compania americana CME Group Inc. , a raportat, la finele saptamanii trecute, rezultate in crestere pentru trimestrul al doilea din anul curent, in baza volumului mare de tranzactii. CME a avut venituri din vanzari de 1,06 miliarde de dolari in perioada de raportare, cu 14,5% mai mari decat cele din intervalul similar din 2017, care au insumat 925 de milioane de dolari.

BP cumpara active de la cel mai mare producator de titei din Australia

BP Plc. a decis sa achizitioneze active de pe segmentul petrolului si gazelor de sist din SUA de la BHP Billiton Ltd. , cel mai mare producator de titei stralia si cel mai mare grup minier din lume, platind in schimb 10,5 miliarde de dolari. Astfel, compania britanica isi extinde prezenta in bazinele onshore din SUA bogate in petrol si realizeaza cea mai mare afacere a sa din ultimii aproape 20 de ani, conform Reuters.

Economia SUA , cel mai rapid ritm de crestere

Economia Statelor Unite a prins viata in al doilea semestru, inregistrand cea mai mare rata anuala de crestere in aproape patru ani si este cea mai puternica dintre natiunile industrializate, potrivit datelor de guvernare publicate astazi.

Crestere de 4,7% pentru SIF Moldova

Saptamana recent incheiata a fost benefica pentru actiunile SIF Moldova SIF2), cotatia societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau urcand cu 4,7%, in raport cu moneda europeana devenind cel mai rentabil emitent din indicele BET-FI, care s-a apreciat cu 1,21%, in aceeasi perioada.

UNIC in aceasta noapte: Planeta ROSIE, cel mai aproape de Terra: Ce prevesteste intalnirea cu Marte

Fenomen rar pe cer! Marte, planeta rosie, va fi mai aproape de Pamant, in noaptea de marti spre miercuri, decat a fost in ultimii 15 ani. Distanta vdintre Terra si Marte va fi de doar 57,6.

Fenomen astronomic rar. Planeta Marte va fi cel mai aproape de Pamant, in ultimii 15 ani

Un nou fenomen astronomic impresionant poate fi observat pe cer, in aceasta seara, la doar cateva zile dupa cea mai mare eclipsa de luna a secolului, cand Marte va fi la cea mai mica distanta de Pamant, o po.

Cand trebuie sa ducem copilul la psiholog. Cel mai adesea, parintii vin la cabinet cand sunt coplesiti de dificultati

Medicii psihologi avertizeaza ca oamenii ar trebui sa consulte un specialist ori de cate ori simt ca nimeni nu-i mai poate ajuta sau intelege. De asemenea, parintii trebuie sa invete cand este momentul sa mearga la psiholog cu copilul.

Preturile explodeaza dupa inundatii. Alimentele care se vor scumpi cel mai mult

Inundatiile din aceasta vara au influentat si preturile alimentelor. Cel m-am mult se vor scumpi scumpit lactatele, carnea si cerealele. Datele producatorilor arata ca un sfert din culturile de rosii si de ar.

Dezvaluiri socante in timpul procesului lui El Chapo: Cate persoane a ucis cel mai mare traficant de droguri al momentului

Masuri extrem de stricte in Statele Unite unde urmeaza sa inceapa procesul lui Joaquin Guzman, poreclit si El Chapo, liderul cartelului Sinaloa din Mexic si unul din cei mai temuti infractori.

Dieta. Cel mai eficient regim de slabit. Rezultatul este garantat

Dieta. Cele mai bune diete din 2018 au fost stabilite pe plan international de catre US News, o publicatie care face anual topurile dietelor din lume, cu ajutorul unei echipe de specialisti si luand in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )