Libnet.ro
UNICEF

16:15

ING Bank: Platile cu cardul si ING HomeBank sunt indisponibile pentru o parte dintre utilizatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ING Bank: Platile cu cardul si ING HomeBank sunt indisponibile pentru o parte dintre utilizatori

ING Bank Romania a anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook faptul ca platile cu cardul si aplicatia ING Home039;Bank sunt indisponibile pentru o parte dintre utilizatori. Dupa aproximativ 40 de minute de la anuntul initial, banca a precizat ca. continuă pe Wall-Street Ro

Toate serviciile ING Bank au redevenit functionale

Toate serviciile ING Bank Romania sunt functionale la acest moment, dupa un interval de aproape o ora in care ING Home 'Bank si platile cu cardul au fost indisponibile pentru o parte dintre clientii bancii, potrivit datelor actualizate publicate astazi pe site-ul institutiei bancare.

Platile cu cardul sisistemul Home Bank de la ING, indisponibile pentru mai multi clienti ai bancii

Serviciul ING HomeBank si platile cu cardul au fost indisponibile, joi, timp de aproximativ o ora,pentru o parte dintre clientii ING, a anuntat joi banca pe propria pagina de Facebook. Pentru moment,.

ING a avut noi probleme: serviciul ING HomeBank si platile cu cardul nu au functionat

Serviciul ING HomeBank si platile cu cardul au fost indisponibile joi pentru o parte dintre clientii ING, a anuntat joi banca pe propria pagina de Facebook.

(P) Achizitie importanta pe piata economiei sustenabile: Sustainalytics cumpara GES International. Care sunt planurile pentru 2019?

Cel mai mare angajator in domeniul economiei sustenabile din Romania si lider global in consultanta si cercetare pentru sustenabilitate, Sustainalytics , a anuntat cumpararea GES International , furnizor de servicii de engagement, monitorizare si.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )