Libnet.ro
UNICEF

01:05

ING Bank reuseste sa coopteze cel mai mare retailer online - eMAG - in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ING Bank reuseste sa coopteze cel mai mare retailer online - eMAG - in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil

ING Bank reuseste sa listeze in mod exceptional cel mai mare retailer online in platforma ING Bazar, oferind un cash-back considerabil, de 100 de lei, la o achizitie de minimum 500 de lei prin cardul de credit ING. eMAG este cel mai mare nume care. continuă pe Wall-Street Ro

Asociatia Bucuresti fara ei a lansat concursul Cel mai mare sobolan

Asociatia Bucuresti fara ei, care strange semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarilor din Bucuresti, a lansat concursul Cel mai mare sobolan din Bucuresti. Concursul este o ironie la adresa Gabrielei Firea, dupa ce Primaria Capitalei a organizat concursul Cea mai frumoasa fatada, in contextul in care Bucurestiul este invadat de sobolani.

Cel mai mare fond suveran din lume a depasit 1000 de miliarde de dolari

Fondul suveran al Norvegiei, cel mai mare din lume, a totalizat azi pentru prima data 1000 de miliarde de dolari, pe masura ce pietele bursiere globale in plina expansiune si euro in crestere au ridicat valoarea activelor sale, potrivit Business Insider.

Cel mai mare pacat pe care il fac femeile in timpul unei partide de amor. Raspunsul inedit al unui preot

Care este cel mai mare pacat pe care il fac femeile in timpul unei partide de amor? Un pastor din SUA sustine ca rostirea numelui lui Dumnezeu in timpul actului sexual este o blasfemie si numele.

Carbohidrati versus grasimi. Care prezinta cel mai mare risc pentru sanatate?

Consumul crescut de carbohidrati este asociat unui risc mai mare pentru declansarea decesului prematur, prin comparatie cu consumul de grasimi, arata un nou studiu international publicat in The Lancet, informeaza nytimes. com.

Fitbit lanseaza in Bucuresti cel mai mare birou de cercetare si dezvoltare din Europa: ce angajari urmeaza

Fitbit, unul dintre cele mai puternice brand-uri globale de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a anuntat astazi deschiderea biroului din Bucuresti, cel mai important proiect de cercetare si dezvoltare gandit in Europa.

incepe cel mai mare EXERCITIU MILITAR rus de dupa Razboiul Rece: Zapad 2017. Preambul la INVAZIA Europei? (VIDEO)

Incepand de joi si pana pe 20 septembrie, se desfasoara Zapad 2017 trad. : Vest 2017), un corpus de exercitii militare de mare amploare desfasurate de Rusia in Belarus si in.

Londra ramane cel mai mare centru financiar al lumii

Londra isi pastreaza primul loc in clasamentul centrelor financiare din lume, in pofida incertitudinilor generate de iesirea Marii Britanii din UE Brexit), potrivit celui mai recent indice al centrelor financiare globale publicat ieri de Z/Yen si Institutul de Dezvoltare din China.

Fitbit deschide cel mai mare birou din Europa la Bucuresti. Ce posturi sunt disponibile pentru angajare

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a anuntat astazi deschiderea biroului din Bucuresti, cel mai important proiect de cercetare si dezvoltare gandit in Europa.

Cel mai mare regret al doamnei Maria Basescu. Ce a fost dispusa sa faca pentru Traian Basescu si nu-i va ierta niciodata (FOTO)

Maria Basescu si-a dedicat intreaga viata cresterii copiilor, dar si sotului ei si a stat pe cat se putea de departe de ochii presei. imi placea foarte mult pentru ca totdeauna.

Tensiuni, in Republica Moldova privind numirea unui ministru la Aparare: Totul, in saptamana in care incepe cel mai mare exercitiu militar ar Rusiei de dupa Razboiul Rece

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu accepta candidatura unui reprezentant al PDM la Ministerul Apararii si anunta ca va veni cu un alt nume, informeaza Radio Chisinau. Armata.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )