Libnet.ro
UNICEF

19:45

ING vede probabila numirea unui guvern interimar condus de Dacian Ciolos

Adevărul Adevărul,
ING vede probabila numirea unui guvern interimar condus de Dacian Ciolos

Economistii de la ING Bank considera ca sunt peste 50% sanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de catre Dacian Ciolos, fost comisar european pentru Agricultura, pana la alegerile generale din decembrie 2016, in conditiile in care acesta este de asteptat sa fie sustinut atat de partidul aflat la guvernare, PSD, cat si de partidul din opozitie, PNL, potrivit Agerpres. ro. continuă pe Adevărul

ING vede probabila numirea unui guvern interimar condus de Dacian Ciolos

Economistii ING considera ca sunt peste 50% sanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de fostul comisar pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, pana la alegerile generale din.

Iohannis vrea sa-l desemneze pe Ciolos premier, consultarile sunt pentru imagine

ACTUALIZARE 13:54 ING considera probabila numirea unui guvern condus de Dacian Ciolos Economistii ING considera ca sunt peste 50% sanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de fostul comisar pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, pana la alegerile generale din decembrie 2016, in conditiile in care acesta este de asteptat sa fie sustinut atat de partidul aflat la guvernare, PSD, cat si de partidul din opozitie, PNL.

Isarescu, despre numirea unui nou premier: Avem rezerve de cadre la BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a declarat, referitor la numirea unui nou premier, ca in BNR exista suficiente persoane care ar putea prelua aceasta functie, potrivit Agerpres.

Isarescu: Numirea unui nou Guvern accentueaza incertitudinile, mai ales ca bugetul pe 2016 e neconfigurat

Procesul de numire al unui nou Guvern accentueaza incertitudinile, mai ales ca bugetul pe 2016 e neconfigurat, a declarat joi guvernatorul BNR in cadrul unui briefing de presa care a urmat sedintei Consiliului de Administratie al BNR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )