Libnet.ro
UNICEF

13:00

ING vrea sa dubleze in doi ani numarul angajatilor hub-ului software din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ING vrea sa dubleze in doi ani numarul angajatilor hub-ului software din Romania

Divizia IT din Romania a grupului olandez ING, care dezvolta in prezent solutii software pentru 11 sucursale din cadrul grupului, are in plan cresterea numarului de experti IT la peste 500 in urmatorii doi ani, fata de 250 in prezent, potrivit unui. continuă pe Wall-Street Ro

Dijsselbloem: Negocierea Brexitului va dura mai mult de doi ani

Negocierile cu privire la Brexit vor dura mai mult timp decat cei doi ani prevazuti de Tratatul UE de la Lisabona, a apreciat, ieri, presedintele Eurogrupului, olandezul Jeroen Dijsselbloem, relateaza Reuters.

Doi ani de la alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte. Realizari si momente dificile

Presedintele Klaus Iohannis implineste, miercuri, doi ani de la castigarea alegerilor prezidentiale din 2014, cand l-a invins pe fostul premier Victor Ponta. Dupa un prim an in care seful statului a evitat sa se pronunte asupra evolutiei partidelor politice, Iohannis si-a schimbat discursul cerand tot mai mult reformarea actorilor politici.

Unul dintre israelienii acuzati de spionarea sefei DNA a fost condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Israelianul David Geclowicz a fost condamnat, miercuri, la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare de magistratii Tribunalului Bucuresti, dupa ce el si-a recunoscut vinovatia in dosarul Black Cube privind hartuirea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Condamnare in dosarul Black Cube: Israelianul David Geclowicz a primit o pedeapsa de doi ani si opt luni inchisoare. Decizia nu este definitiva

Israelianului David Geclowicz a fost condamnat miercuri de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la doi ani si opt luni inchisoare cu suspendare, in dosarul Black Cube privind hartuirea.

O fetita de doi ani a murit in Indonezia, dupa ce fusese ranita in atacul asupra unei biserici

O fetita in varsta de doi ani a decedat luni, dupa ce fusese ranita in atacul cu cocktail Molotov impotriva unei biserici din Indonezia.

Piata cardurilor: In ultimii 15 ani numarul de carduri a crescut de 15 ori, numarul de tranzactii de 50 de ori

Numarul de carduri valide in circulatie se situa anul trecut la peste 15 milioane, comparativ cu aproximativ 1 milion in anul 2000. In aceasi interval, numarul de tranzactii a urcat de 50 de ori si a ajuns aproape jumatate de miliard in 2015, cu.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )