Libnet.ro
UNICEF

18:00

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Playtech Playtech,
Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica . continuă pe Playtech

Monica Anisie o contrazice pe Raluca Turcan: Nu exista sub nicio forma scenariul in care se ingheata anul scolar

Nu exista sub nicio forma scenariul in care se ingheata anul scolar, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, intr-o interventie pentru Hotnews, dupa ce Raluca Turcan a spus ca exista mai multe scenarii privind anul scolar, printre care si repetarea anului scolar. Federatia Spiru Haret: Scenariul inghetarii anului scolar nu poate fi luat in calculIulian Cristache, presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti: Este o declaratie iresponsabila a doamnei vicepremier Oficial Ministerul Educatiei face noi precizari cu privire la posibilitatea de inghetare a anului scolar ii indemn pe profesori sa continue invatarea prin cursurile online.

Ministrul Educatiei, anunt pentru elevi si parinti. Ce se intampla cu anul scolar

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, anunta, in contextul informatiilor din spatiul public cu privire la eventuala inghetare a anului scolar, ca, deocamdata, nu se ia in discutie aceasta masura, specialistii lucrand la mai multe scenarii.

Monica Anisie, ministrul Educatiei, discuta marti, de la ora 13.30, la un interviu online pe HotNews.ro despre schimbarile din anul scolar, in contextul crizei de coronavirus

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, participa marti, 24 martie 2020, de la 13. 30, la un interviu online pe Hotnews. ro, in cadrul caruia va discuta despre situatia scolilor din Romania in contextul crizei coronavirusului. Monica Anisie va raspunde la intrebari despre cat de oportuna este inghetarea anului scolar, despre ce se va intampla cu examenele nationale din acest an, dar si despre cum invata elevii online in aceasta perioada. Cititorii pot adresa intrebari ministrului Educatiei, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului, pana marti, ora 12. Comentariile vor fi moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Anuntul vicepremierului Raluca Turcan despre anul scolar. Inevitabilul se poate produce

In acest moment an Romania cursurile, fie ca vorbim de scoala, liceu sau unviersitar, sunt suspendate pe o perioada limitata, dar se pare ca scenariile se schimba de la o zi la alta si, in acest caz, s-ar putea prelungi aceasta stare de fapt. Anuntul vicepremierului Raluca Turcan despre anul scolar Actualul Ministru al Educatiei, .

Raluca Turcan: Sunt trei scenarii privind anul scolar, unul dintre ele repetarea acestuia E foarte-foarte dificil de afirmat acum care va fi solutia

Sunt trei scenarii in privinta anului scolar, in contextul coronavirusului: evaluarile au loc conform calendarului initial, evaluarile sunt decalate sau anul scolar va fi repetat, a declarat la RFI vicepremierul Raluca Turcan, care spune ca a cerut o analiza ministerului de resort.

Repetentie cu forta, unica in Europa! Anul scolar ar putea fi inghetat: in ce scenariu ar fi elevii nevoiti sa repete anul

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat caa solicitat Ministerului Educatiei o analiza privind evolutia cursurilor online si a precizat ca in acest moment exista trei scenarii pentru desfasurarea anului scolar, unul dintre ele fiind cel al repetarii anului scolar. Sociologul Gelu Duminica a catalogat aceasta declaratie ca fiind de o inconstienta infioratoare in contextul in care parintii si elevii incearca sa sustina scolile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )