Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ingredientul din bucatarie care te scapa de petele de calcar. Uita de frecat, lasa doar la inmuiat

Playtech Playtech,
Ingredientul din bucatarie care te scapa de petele de calcar. Uita de frecat, lasa doar la inmuiat

Dupa un anumit timp, petele inestetice de calcar care apar pe robinetele si pe chivetele de inox sunt extrem de neplacute, dar poti sa scapi rapid de ele, cu ajutorul unui ingredient pe care oricine il are in bucatarie. Ingredientul din bucatarie care te scapa de petele de calcar Petele care apar pe robinete si . continuă pe Playtech

China, singura economie din G20 care va inregistra o crestere in acest an

Economia Chinei a crescut cu 4,9% in al treilea trimestru, potrivit datelor guvernamentale prezentate luni, ceea ce o plaseaza inaintea majoritatii statelor lumii care inca se lupta cu pandemia de.

China ar putea fi singura economie din G20 care va inregistra o crestere in acest an. Cu cat a crescut in al treilea trimestru

Economia Chinei a crescut cu 4,9% in al treilea trimestru potrivit datelor guvernamentale prezentate luni, ceea ce o plaseaza inaintea majoritatii statelor lumii care se lupta cu pandemia de coronavirus, noteaza The Guardian.

Cum a fost sanctionat un barbat din Suceava care a incalcat legea de 16 ori legea la volan

Politia Rutiera Suceava a aplicat o sanctiune record unui tanar sofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier. Agentii de politie i-au aplicat o amenda cumulata.

Topul vedetelor din sport care au avut coronavirus

Dintr-un punct de vedere putem spune ca noul coronavirus este cat se poate de democratic in alegerea victimelor. Nu face diferenta intre oamenii de rand si vedetele din prim planul vietii sociale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,311 seconds )