Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ingredientul secret care impiedica varza murata sa faca floare. Gospodinele il iau de la farmacie

Playtech Playtech,
Ingredientul secret care impiedica varza murata sa faca floare. Gospodinele il iau de la farmacie

Indiferent ca o folosim pentru a face cele mai bune sarmalute sau pentru a o gati calita alaturi de niste costite afumate, varza murata este, fara indoiala, regina muraturilor. Exista, insa, un ingredient secret care o impiedica sa faca floare. Doar gospodinele adevarate stiu despre ce este vorba. Care este ingredientul secret pentru o varza . continuă pe Playtech

Ingredientul secret care nu iti acreste rau varza murata. Toate gospodinele de la tara il pun in butoi

Cand pui varza la murat trebuie sa ai in vedere sa fie bine coapta, alba si cu foi subtiri, capatanile sa fie indesate si iar frunzele ferme. Acestea sunt doar cateva dintre sfaturile cunoscatorilor, care te pot ajuta sa ai o varza murata foarte gustoasa. Trucul de la tara pentru cea mai buna varza murata .

A pus bicarbonat de sodiu peste varza murata. Uluitor ce a descoperit apoi

Bicarbonatul de sodiu scoate gospodinele de multe ori din incurcatura. El poate fi folosit atat in scop medical, in ceea ce tine de igiena, curatenie, uz casnic, dar poate fi utilizat cu succes si in pregatirea unor preparate culinare. Cum suntem in plin sezon al conservelor, nu pot lipsi din aceasta lista muraturile, in special .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )