Libnet.ro
UNICEF

12:01

Un ingrijitor de la un spital din Texas a fost contaminat cu Ebola

România Liberă România Liberă,
Un ingrijitor de la un spital din Texas a fost contaminat cu Ebola

Un ingrijitor de la spitalul din Texas, in care un barbat a murit saptamana acesta din cauza febrei hemoragice Ebola, a contractat virusul, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cum explica autoritatile americane contaminarea cu Ebola intr-un spital din Texas

Autoritatile sanitare americane au atribuit prima contaminare cu Ebola intr-un spital din Texas unei brese in protocolul de protectie urmat de catre ingrijitoare, relateaza Mediafax.

Un alt american, diagnosticat cu Ebola: Barbatul este angajat al serviciilor sociale pentru sanatate din Texas

Un angajat al serviciilor sociale de la Spitalul Presbiterian din Texas a primit un rezultat pozitiv in urma unui test preliminar pentru Ebola, a anuntat spitalul intr-un comunicat, relateaza CNN. Spitalul.

Angajat din sistemul de sanatate din Texas, testat pozitiv

Un angajat din Spitalul Presbiterian din Texas, SUA, a fost testat pozitiv la virusul Ebola dupa un test preliminar, potrivit agentiei de sanatate a Statului, citata de CNN.

Un alt american din Texas a fost plasat sub supraveghere atenta a autoritatilor medicale fiind suspectat ca a contractat virusul Ebola

Un al doilea posibil caz de infectare cu virusul Ebola a fost anuntat miercuri de autoritatile medicale din Statele Unite, informeaza CBS.

Un barbat cu simptome de Ebola, testat intr-un spital din Praga

Un barbat ceh, care s-a intors recent din Liberia, este testat intr-un spital din Praga deoarece prezinta simptome de Ebola, informeaza Agerpres.

Ebola se RASPANDESTE cu rapiditate in SUA. Primul pacient a murit deja. Alte 50 de persoane, monitorizate

Primul pacient diagnosticat cu Ebola pe teritoriul american a murit intr-un spital din Texas. Thomas Duncan era originar din Liberia, unde s-a si infectat cu virusul, intr-o vizita la rude. La intoarcere, el s-a sim.

Un britanic suspectat de Ebola a murit in Macedonia

Un britanic suspectat ca a fost infectat cu virusul Ebola a murit, joi, intr-un spital din Skopje, au anuntat autoritatile din Macedonia, potrivit Reuters. De asemenea, un alt barbat din Marea Britanie este la randul sau suspectat ca ar fi contractat virusul mortal.

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )