Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ea o inlocuieste pe Ioana Filimon la Survivor Romania! Iata lista completa a concurentilor!

ADPM ADPM,
Ea o inlocuieste pe Ioana Filimon la Survivor Romania! Iata lista completa a concurentilor!

Ioana Filimon s-a retras din mult asteptata competitie Survivor Romania, care va fi difuzata la Kanal D, insa a fost inlocuita deja de Elena Ionescu! Iata lista completa a concurentilor! . continuă pe ADPM

Ioana Filimon, probleme medicale. Cine o va inlocui in emisiunea Survivor, la Kanal D

Ioana Filimon urma sa participe la emisiunea Survivor de la Kanal D, insa, din cauza unor probleme medicale, va trebui sa fie inlocuita. Cine se va duce in aventura? Ioana Filimon, probleme medicale. Cine o va inlocui in emisiunea Survivor, la Kanal D Survivor Romania de la Kanal D este un show care se anunta .

Globurile de Aur 2020: Lista completa a premiilor

Prezentam mai jos lista completa a premiilor atribuite in cadrul celei de-a 77-a editii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizata de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), duminica seara, la Los Angeles. Tom Hanks a primit, duminica noapte, premiul pentru intreaga activitate, transmite Agerpres.

Ce vezi pe Netflix in ianuarie: lista completa a noilor filme si seriale

Netflix vine cu nouatati si-n luna ianuarie si-ti promite cateva titluri interesante de filme si seriale. Noi ti-am pregatit lista completa, ca sa stii la ce sa te uiti toata luna. Ca.

O vedeta s-a retras din reality show-ul Survivor Romania: care e motivul si cine ii ia locul

Kanal D a anuntat ca una dintre vedetele inscrise in competitia Survivor Romania, reality show ce se va filma in jungla din Republica Dominicana, s-a retras. Totodata, postul a dezvaluit si cine ii va lua locul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )