Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inna, de la Chicago si Los Angeles, la balurile de boboci din Romania! Iata cat cere pentru un concert!

ADPM ADPM,
Inna, de la Chicago si Los Angeles, la balurile de boboci din Romania! Iata cat cere pentru un concert!

Inna va reveni in tara in curand pentru a onora invitatiile la balurile de boboci ale liceelor. Artista cere 8000 de euro pentru un recital de 45 de minute. Iata care sunt tarifele altor artisti. Continue reading . continuă pe ADPM

Alerta cu bomba intr-un avion, la Los Angeles.

Un avion care urma sa decoleze azi de pe aeroportul din Los Angeles a fost oprit la sol in urma unui apel telefonic anonim care a semnalat prezen64258;a unei bombe la bord, transmite Associated Press, citand o sursa din cadrul poli64258;iei aeroportului, dupa cum informeaza Agerpres. Sursa nu a oferit mai multe detalii, dar Los Angeles Times precizeaza ca avionul este un Boeing 777 al companiei United Airlines oi avea ca destina64258;ie Londra. Apelul telefonic a fost primit .

Los Angeles Times voteaza cu Obama: El merita un al doilea mandat

Los Angeles Times, unul dintre principalele cotidiene americane, si-a exprimat luni sustinerea fata de presedintele american in exercitiu Barack Obama in vederea obtinerii unui al doilea mandat la Casa Alba,.

Los Angeles Times anunta ca il sustine pe Barack Obama la presedintia SUA

Los Angeles Times, unul dintre cele mai mari ziare americane, si-a anuntat astazi sustinerea pentru presedintele Barack Obama, apreciind ca Statele Unite au avut de castigat din stabilitatea pe care acesta a adus-o in primul sau mandat la Casa Alba, scrie AFP, conform surselor de presa.

PREMIERA/VIDEO Clientii Orange din Romania si Republica Moldova pot purta discutii telefonice in care sunetul este de inalta definitie (High-Definition - HD)

Incepand de luni, 22 octombrie, clientii Orange din Romania si Republica Moldova vor putea initia apeluri de voce la calitate HD intre cele doua tari, a anuntat luni operatorul care a interconectat in premiera mondiala retelele de telefonie mobila din cele doua tari cu infrastructura necesara pentru a asigura o calitate HD Voice dintr-o tara in alta. Pentru a utiliza acest serviciu, utilizatorii care poarta conversatia telefonica trebuie sa dispuna de telefoane compatibile cu tehnologia voce HD si sa se afle intr-o zona cu acoperire 3G.

New York Times: Lupta politica din Romania lasa acest stat balcanic sarac sa pluteasca in deriva

Disputa politica din Romania a sporit ingrijorarile din Statele Unite si Europa cu privire la instabilitatea politica si amenintarile la adresa institutiilor democratice din cadrul tarilor fostului bloc.

New York Times: Simbolul puterii din Romania? Doua maini in jurul gatului

Probabil cel mai bun lucru ce poate fi spus despre relatia dintre presedintele si premierul Romaniei este caracterul sau neambiguu: nu se pot suporta. Acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere ca una dintre principalele actiuni intreprinse de Victor Ponta dupa ce a venit la conducerea tarii in luna mai a fost sa organizeze un referendum pentru demiterea presedintelui. Traian Basescu. Incercarea a esuat, insa efectele sale otravitoare sunt inca resimtite, scrie New York Times in editia electronica, intr-un material intitulat Simbolul puterii din Romania? Maini in jurul gatului.

Regizorul filmului Top Gun, care s-a aruncat de pe un pod din Los Angeles, nu avea cancer la creier

Medicii legisti din SUA care au realizat autopsia regizorului Top Gun,Tony Scott, au declarat ca acesta nu suferea de cancer la creier, asa cum se crezuse initial, scrie The Daily Beast. Doctorii au descoperit.

HARTA INTERACTIVA Autostada Timisoara - Lugoj Lot1, deschisa circulatiei. Tronsonul de 9,5 km este prima autostrada din Romania terminata inainte de termen

CNADNR a anuntat ca deschide de marti, incepand cu ora 10:00, circulatia pe tronsonul de autostrada Timisoara - Lugoj, Lot 1 by-pass Timisoara). Tronsonul de 9,5 kilometri a costat peste 210 milioane lei aproximativ 47 milioane euro), a fost construit de catre Asocierea Spedition UMB - Tehnostrade - Carena SpA Impresa di Costruzioni si avea termen contractual de finalizare luna aprilie 2013. Tronsonul de autostrada inaugurat marti continua practic autostrada Arad - Timisoara pana la drumul national DN6 in dreptul localitatii Izvin inainte de intrarea in Timisoara, practic ocoleste orasul de pe Bega) si face ca autostrada din vestul tarii sa nu se mai opreasca intr-o intersectie cu un drum judetean ca pana in prezent. Vezi in articol o HARTA INTERACTIVA cu traseul noului tronson de autostrada.

Atac fara precedent la un meci de fotbal din Romania. Urmarile au fost tragice

Un arbitru a fost lovit cu o sticla-n cap la un meci de fotbal in judetul Dolj. Spectatorul care l-a lovit nu a fost inca prins. Arbitrul este internat in spital cu leziuni cerebrale. Un arbitru de fotbal din Dolj.

Corlatean invita firmele austriece sa participe la privatizarile din Romania.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a adresat o invitatie firmelor din Austria sa se implice in programul de privatizare al Guvernului Romaniei, solicitarea fiind facuta intr-o intalnire cu vicecancelarul si ministrul afacerilor europene si externe din Austria, Michael Spindelegger, potrivit Mediafax. Ministrul Titus Corlatean a invitat companiile austriece sa se implice in cadrul programului de privatizare promovat de Guvernul roman, mentioneaza un comunicat MAE. Cei doi oficiali au .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )