Libnet.ro
UNICEF

19:00

INOVATII. Gigantii din IT care vor sa intre in masina ta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INOVATII. Gigantii din IT care vor sa intre in masina ta

Gigantii din IT se muta in autoturisme, pare un fel de camp de lupta pentru companii intrucat masina are un potential foarte ridicat, putand oferi servicii de divertisment si informatie prin conexiunea la internet a pasagerilor. continuă pe Wall-Street Ro

Companii-muzeu: 7 firme care vor sa intre in istorie

Strategie de marketing sau dorinta de a scrie istorie? Oricare ar fi motivul pentru care tot mai multe companii de renume mondial decid sa deschida un muzeu, un lucru este cert: cresterea vizitatorilor si contributia la renumele brandului vor fi pe.

Violente la Istanbul: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva manifestantilor/ Premierul turc: Cei care vor sa protesteze in piata Taksim vor fi arestati

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la revoltele antiguvernamentale care au cuprins Turcia in 2013 vor fi arestati. Politia turca a folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa impotriva manifestantilor reuniti sambata la Istanbul si Ankara, transmite AFP.

Premierul Turciei: Cei care vor sa manifesteze in Piata Taksim vor fi arestati

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la fronda antiguvernamentala care a cuprins Turcia in 2013,.

Recep Tayyip Erdogan: Cei care vor sa manifesteze in piata Taksim vor fi arestati

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a amenintat ca manifestantii care vor sa marcheze, sambata, in emblematica piata Taksim din Istanbul un an de la fronda antiguvernamentala care a cuprins Turcia in 2013, vor fi arestati, relateaza AFP .

VIDEO Liana Mihai - OMD Romania: Publicitatea nu prea simte o crestere a economiei / Pe piata TV, nimic nu este predictibil cum ar trebui sa fie / Toti furnizorii din online vor imbratisa automatizarea

Suprematia televiziunii, din punct de vedere al cheltuielilor de publicitate, nu este amenintata nici pe departe de digital, singurul segment care atrage venituri in crestere pe piata romaneasca. Dar, in acest moment, nimic nu este predictibil asa cum ar trebui sa fie in TV, chit ca telespectatorii nu simt inca schimbarile prin care trec marile canale, spune Liana Mihai, managing director al agentiei de media OMD Romania, intr-un interviu acordat HotNews. ro. In online, ea este convinsa ca toti furnizorii locali vor imbratisa noul val de automatizare in vanzarea si cumpararea de publicitate. Interviul cu Liana Mihai face parte din seria HotNews. ro Ad Report, ce urmareste sa analizeze, prin ochii reprezentantilor agentiilor de publicitate, starea pietei de comunicare din Romania in 2014.

DOCUMENT Proiect de lege: Armata va fi obligata sa cumpere armament de la companiile romanesti de stat, care vor fi scutite de taxa pe stalp si de TVA la importuri

Guvernul va obliga Armata sa cumpere armament si alte echipamente militare de la fabricile din industria nationala de aparare, pe care le va scuti de unele taxe si impozite, potrivit unui proiect de lege lansat vineri in consultare. Guvernul isi justifica proiectul de lege invocand necesitatea sustinerii sectorului si mentinerea interesului national de securitate in privinta industriei nationale de aparare si securitate corelat cu Strategia industriei nationale de securitate.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )