Libnet.ro
UNICEF

11:30

inregistrare bomba in cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, sunata de un martor: ce i-a spus femeii AUDIO

Playtech Playtech,
inregistrare bomba in cazul Caracal. Mama Alexandrei Macesanu, sunata de un martor: ce i-a spus femeii AUDIO

Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei in varsta de 15 de ani din Caracal, face publica o inregistrare uluitoare. Mama Alexandrei Macesanu a fost sunata de o femeie, care i-a dat femeii mai multe detalii legate de ceea ce se intampla in Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe pagina sa de Facebook o inregistrare . continuă pe Playtech

Mama Alexandrei Macesanu, ruga printre lacrimi pentru fata sa: Eu o simt ca traieste, ea este o fata puternica. A avut curajul sa sune la 112 si nu a ajutat-o nimeni

Alexandru Cumpanasu a venit cu un mesaj pentru romani dupa ce a fost acasa la familia Alexandrei. Mama fetei, profund indurerata a spus ca simte ca fata ei e in viata si crede ca e o fata.

Unchiul Alexandrei, dezvaluiri despre discutia cu presedintele Romaniei despre cazul Caracal. Ce i-a spus transmis Iohannis

A batut la toate usile pentru a-si gasi nepoata, pe Alexandra Macesanu, si nu s-a oprit pana ce nu a avut o discutie cu presedintele Romaniei despre disparitia fetei. Alexandru Cumpanasu a facut dezvaluiri despre convorbirea pe care a avut-o cu Iohannis legata de cazul Caracal. Totul s-a intamplat la scurt timp de la declansarea .

Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti. Ce l-a speriat pe Catalin Zavoianu

Catalin Zavoianu, procurorul din cazul Caracal, a fost alergat la propriu de jurnalisti, dupa audierile de joi, de la SIIJ. Ce l-a speriat pe oficial? Procurorul din cazul Caracal, alergat la propriu de jurnalisti Cazul Caracal este in cercetari. in timp ce zeci de politisti cauta probe in curtea suspectului principal, Gheorghe Dinca, prim-procurorul Parchetului .

Cazul Caracal. Pastile de potenta, gasite in casa lui Dinca

Ancheta in cazul Caracal continua. Sase camioane cu gunoaie au fost scoase din curtea si locuinta lui Gheorghe Dinca. Printre lucrurile lui Gheorghe Dinca au fost descoperite si pastile de potenta. De.

Seful Parchetului Judecatoriei Caracal, audiat de procurorii de la Sectia Speciala in dosarul privind interventia autoritatilor in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Catalin Zavoianu, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, este audiat, joi, la Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din justitie in dosarul deschis in care se cerceteaza.

Mama Alexandrei, mesaj emotionant in asteptarea zilei de nastere a fiicei: Eu simt ca traieste. Si dac-o fi moarta, sper ca toti cei care au gresit sa plateasca

Tudorita Macesanu a adresat un mesaj video tuturor celor care pot ajuta familia cu informatii, lasand sa se inteleaga faptul ca familia si-a pierdut speranta ca autoritatile vor mai face ceva.

inregistrare-bomba a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu a facut public totul!

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un martor rupe tacerea: Copiii lui Gheorghe Dinca erau la un bar din oras, in ziua disparitiei Alexandrei

Apar noi detalii cutremuratoare in ancheta demarata dupa tragedia de la Caracal. Un martor audiat in dosarul Caracal spune ca i-ar fi vazut pe copiii lui Gheorghe Dinca la o cafea in dimineata fatidica.

Politistul Dan Dumitrescu, despre cazul Caracal: Am auzit ca fostul sef al IPJ Olt ar fi primit informatii de la Radoi ca membri din clanul Oaca trebuie sa vina sa ia fetele din casa lui Dinca (VIDEO)

Politistul Dan Dumitrescu, care a fost destituit de IPJ Olt pentru ca ar fi stricat imaginea Politiei, a comentat, in direct pe B1TV, episodul din seara de 27 iulie, cand se presupune ca Alexandra Macesanu ar fi.

Cazul Caracal. DIICOT: Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Procurorii au finalizat perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a anuntat joi DIICOT.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )