Libnet.ro
UNICEF

13:15

INS: Anul trecut numarul inmatricularilor noi de autoturisme din Romania s-a apropiat de 628.000

Hotnews Hotnews,
 INS: Anul trecut numarul inmatricularilor noi de autoturisme din Romania s-a apropiat de 628.000

Inmatricularile noi de autoturisme au crescut cu 58. 3% in 2017 fata de 2016, reiese dintr-un comunicat transmis marti de Institutul National de Statistica. Inmatricularile noi de vehicule rutiere se refera la vehiculele rutiere inmatriculate pentru prima data in Romania. Acestea cuprind vehiculele noi, inclusiv cele achizitionate in leasing, precum si vehiculele la mana a doua din import. Datele nu includ reinmatricularile datorate schimbarii proprietarului in urma vanzarii autovehiculului, tramvaiele si troleibuzele, vehiculele militare, remorcile din agricultura si vehiculele de locuit. continuă pe Hotnews

Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut anul trecut cu 10,7%

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, considerat cel mai important indicator al consumului populatiei, a crescut anul trecut cu 10,7% fata de 2016, ritm scazut fata de cel inregistrat anul anterior, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

GRAFIC 57 de startup-uri au devenit unicorni, anul trecut. Topul tarilor cu cele mai multe astfel de firme

Anul trecut, 57 de firme au ajus la stadiul de unicorn - sa fie evaluate la peste 1 miliard de dolari, potrivit World Economic Forum. Printre acestea se numara Reddit, Coinbase sau Deliveroo.

Romanii au reclamat anul trecut probleme cu aplicarea noilor prevederi UE privind roaming-ul/Arbitrul telecom a demarat o ancheta la operatorii mobili

Arbitrul telecom ANCOM) a primit si solutionat anul trecut 3. 593 de reclamatii de la utilizatorii de comunicati electronice si servicii postale, in crestere cu aproape 25% fata de anul 2016, relatia contractuala cu furnizorul de comunicatii fiind principala nemultumire. Potrivit ANCOM, reclamatiile s-au referit la serviciile Vodafone 21%), Telekom Mobile fostul Cosmote - 19%), Telekom Communications fostul Romtelecom - 15%), RCSRDS 14%) si Orange 12%). 8% dintre sesizari au vizat probleme cu aplicarea noilor prevederi UE privind roamingul Roam like at home), iar oficialii autoritatii au precizat pentru HotNews. ro ca au demarat deja o ancheta ale carei rezultate ar putea fi anuntate la sfarsitul acestei luni.

Joi este ultima zi in care participantii la proiectul Biciclisti in Bucuresti care nu s-au regasit anul trecut pe lista beneficiarilor isi pot actualiza datele

Participantii la proiectul Biciclisti in Bucuresti care nu s-au regasit anul trecut pe lista beneficiarilor isi pot actualiza datele pana joi, pentru a primi cele 2. 500 de vouchere in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea de biciclete sau dispozitive Segway.

Coreea de Sud: Coreea de Nord a furat criptomonede de miliarde de won anul trecut

Coreea de Sud a afirmat luni ca Phenianul a furat monede digitale din Sud in valoare de miliarde de won si ca regimul lui Kim Jong Un inca incearca sa atace bursele de specialitate, potrivit Reuters.

Ministrul Apararii sesizeaza Parchetul Militar dupa ce o drona subacvatica a Armatei a fost pierduta anul trecut

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a dispus sesizarea Parchetului Militar, dupa ce, in luna iunie a anului trecut a fost pierduta o drona militara subacvatica detinuta de Armata Romana, informeaza.

Grupul Jidvei a vandut anul trecut peste 14 milioane de sticle de vin

Grupul Jidvei, unul dintre principalii jucatori pe piata vinurilor din Romania, a avut in 2017 vanzari cu 13% mai mari fata de anul anterior si peste 14 milioane de sticle vandute.

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de inmatriculari de autoturisme din UE

Serviciile de car sharing ar reduce traficul din Capitala si din marile orase ale Romaniei cu 25%, conditia fiind ca autoritatile locale sa includa acest tip de servicii in strategii integrate de mobilitate urbana, pe modelul metropolelor europene, se arata intr-un studiu de specialitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3367 seconds )