Libnet.ro
UNICEF

21:30

INS: Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu aproape 7%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut cu aproape 7%

Institutul National de Statistica INS) a transmis, astazi, ca volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut, in primele sapte luni ale anului, fata de perioada similara din 2018, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 6,8%, respectiv cu 6,9%. continuă pe Ziarul Bursa

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul, in usoara crestere

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), serie bruta, in luna iunie 2019, comparativ cu luna precedenta, a crescut pe ansamblu cu 0,1% datorita cresterilor inregistrate la vanzarile.

Vanzarile din comertul en detail au urcat cu 6.9% pe primele 6 luni

In luna iunie 2019, comertul cu amanuntul fara cel cu autovehicule si motociclete) a crescut fata de luna precedenta, atat ca serie bruta, cu 0,1%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 1,3%, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica. Cumulat pe primele 6 luni, comertul a crescut fata de primele 6 luni de anul trecut cu 6,8%.

Adevarul: Un om de afaceri din Arad spune ca doi italieni sunt dispusi sa depuna marturie ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a propus sa le faca rost de fete

Un aradean, fost angajat si partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dinca a avut o relatie de concubinaj si afaceri, sustine ca o stie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete, scrie Adevarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )