Libnet.ro
UNICEF

08:30

INS: Mai mult de o treime din drumurile publice din Romnia sunt pietruite si de pamnt

Hotnews Hotnews,
 INS: Mai mult de o treime din drumurile publice din Romnia sunt pietruite si de pamnt

Lungimea drumurilor modernizate din Romania a crescut cu doar 2,9% in anul 2017 comparativ cu 2016, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS). Din cele 86. 088 kilometri de drumuri publice cate exista in Romania, peste o treime 35%) sunt pietruite si de pamant. Doar 34. 900 kilometri 40,5%) sunt drumuri modernizate, iar 21. 074 kilometri sunt drumuri cu imbracaminti usoare rutiere. continuă pe Hotnews

INS: Mai mult de o treime din drumurile Romaniei sunt drumuri pietruite si de pamant

O statistica privind transporturile, realizata Institutul National de Statistica, arata ca peste 30. 000 de kilometri sunt drumuri pietruite si de pamant, ceea ce reprezinta 35% din intreaga suprafata.

Jumatate din drumurile din Romania, un adevarat pericol. Expertii le numesc expirate

Mai mult de jumatate dintre drumurile din Romania sunt cu durata de viata depasita. Expertii le numesc expirate. Sunt un adevarat pericol, mai ales ca unele dintre ele sunt intens circulate. in.

Barometrul industrial: n luna martie, industria a crescut puternic, dar mai mult pe seama cererii interne

In luna martie, industria a crescut puternic, dar mai mult pe seama cererii interne, arata datele Barometrului Industrial, publicate miercuri de catre SNSPA si IRSOP. Exporturile au stagnat, in timp ce importurile au continuat sa creasca. Performanta mai slaba a exporturilor poate fi un motiv de preocupare in contextul inmultirii semnalelor despre o posibila decelerare a cresterii economice globale. in pofida avansului robust din luna martie, optimismul managerilor romani e in scadere.

Summitul Coreea de Nord-Coreea de Sud: Sud-coreenii spera la pace, mai mult dect la o reunificare rapida

In timp ce Coreea de Nord si Coreea de Sud se pregatesc pentru primul summit intre cele doua regiuni care are loc in ultimii 10 ani, multi sud-coreeni si-au redus asteptarile pe care le aveau de la summiturile precedente, sperand mai mult la pace decat la o reunificare rapida, relateaza Reuters.

Eugen Nicolicea, despre initiativa privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend: Jurnalistii au prezentat proiectul intr-un mod mai mult sentimental

Deputatul PSD Eugen Nicolicea i-a acuzat pe jurnalisti ca au prezentat intr-un mod mai mult sentimental decat juridic proiectul privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend, informeaza.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care dau afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care scot afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

Bogatii traiesc mai mult decat saracii?

Un studiu efectuat in New York arata ca in metropola americana bogatii traiesc cu 11 ani mai mult decat saracii. Cercetarea a scos la iveala faptul ca in cartierul sarac Brownsville din Brooklyn, a.

Franta: Antisemitismul-mai mult de 300 de personalitati denunta o epurare etnica

Mai mult de 300 de personalitati au semnat un manifest contra noului antisemitism in Franta, denuntand o liniste mediatica si o epurare etnica la baza zgomotului din tara lui Emile Zola si Georges Clemenceau in cateva cartiere, relateaza Le Monde.

Mexic: Numar urias de atentate doar in primele 3 luni, cu 20% mai mult fata de intreg anul trecut

Mexicul pare sa detina recordul mondial la asasinate. Nu mai putin de 7. 667 de astfel de crime au fost comise in tara nord-americana doar in primul trimestru al acestui an, cu aproape 20% mai mult fata de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )