Libnet.ro
UNICEF

06:45

INS: Managerii din Romania estimeaza o crestere a preturilor in constructii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Managerii din Romania estimeaza o crestere a preturilor in constructii

Directorii firmelor din Romania estimeaza o crestere a preturilor in constructii si comertul cu amanuntul pana in martie, dar si o relativa stabilitate a numarului de salariati in industrie si servicii, potrivit datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Primarii de municipii din Romania ii cer Vioricai Dancila o intalnire pe tema bugetului pe 2019

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) i-a solicitat, luni, premierului Viorica Dancila o intalnire pentru a discuta despre bugetul pe 2019 si cotele din impozitul pe venit ce vor reveni unitatilor administrativ teritoriale, invitand-o sa participe.

(P) Brandul World Class va deschide in ansamblul mixt Openville Timisoara cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania

Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o.

INS: Managerii anunta scumpiri de pana la 21% in urmatoarele trei luni

Directorii companiilor din industrie, constructii, servicii si comert se asteapta la cresteri ale preturilor in perioada urmatoare, arata rezultatele unei anchete a Institutului National de Statistica facute printre 8000 de manageri in ianuarie. Estimarile privind scumpirile se refera la urmatoarele trei luni.

CEO-ul Erste sustine ca taxa pe activele bancare din Romania nu va ramane mult timp in forma actuala

CEO-ul grupului austriac Erste, proprietarul BCR, estimeaza ca noua taxa pe activele bancare anuntata de Guvernul de la Bucuresti nu va ramana pentru mult timp in forma actuala si ca nu va impiedica grupul.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Noi motive de ingrijorare pentru soferii cu masini diesel! Tarile din Occident impun sau, dupa caz, intentioneaza sa impuna o noua serie de restrictii pentru masinile care folosesc motorina. Ba mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )