Libnet.ro
UNICEF

18:45

INS, PENTRU LUNA APRILIE: Numarul salariatilor a ramas relativ stabil in Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS, PENTRU LUNA APRILIE: Numarul salariatilor a ramas relativ stabil in Capitala

Numarul salariatilor din Capitala a ajuns, la finele lunii aprilie 2019, la 1. 688 persoane, in crestere cu 14 persoane fata de luna precedenta si cu 17. 926 persoane +1,77%) fata de aceeasi luna din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in .

HOROSCOP rune pentru luna iulie, cu Mihai Voropchievici. Racii au dispute, Gemenii fac schimbari importante

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru luna iulie. Are o luna la dispozitie sa-si consolideze pozitia sociala in familie, in societate.

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna iulie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse meteo din batrani pentru luna iulie. Avem un iulie cu oscilatii de temperatura extraordinar de mari, mai ales pe primele 7-8 zile ale lunii iulie,.

Prognoza meteo ANM pentru luna iulie. Ce temperaturi ne asteapta

VREMEA in IULIE. Luna iulie, reprezentativa pentru sezonul estival, este cea mai calduroasa luna a anului, temperatura aerului fiind mai mare decat in iunie, iar gradul de instabilitate mai redus in majoritatea.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )