Libnet.ro
UNICEF

01:05

INS, PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Productia de carbune a scazut cu 2,4% in primele cinci luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS, PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Productia de carbune a scazut cu 2,4% in primele cinci luni

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele cinci luni ale anului in curs, 1,621 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 2,4% 39. 500 tep) mai mica fata de cea din perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

POTRIVIT INS, IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Afacerile din comertul cu ridicata, crestere de 8%

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a crescut, in primele cinci luni din 2019, fata de perioada similara a anului trecut.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Afacerile din serviciile de piata prestate intreprinderilor, majorare de 14,8%

Afacerile din serviciile de piata prestate intreprinderilor s-au majorat in primele cinci luni din acest an, fata de perioada similara din 2018, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata.

IN PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Fondul de investitii BT Dollar Fix a ajuns la 10,5 milioane de dolari

BT Asset Management, al treilea cel mai mare administrator de active din tara noastra, a lansat in prima jumatate a acestui an un fond de investitii denominat in dolari in care au intrat peste zece milioane de dolari in primele cinci luni, a precizat Irinel Tolescu, director de vanzari la societatea de administrare a investitiilor, in cadrul unei conferinte, adaugand ca fondul are scopul sustinerii efortului de diversificare al clientilor sai.

DATE INS PENTRU PRIMELE CINCI LUNI DIN ACEST AN: Importurile si productia de titei, in declin

Romania a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Importurile de titei, scadere de 0,6%

Tara noastra a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

Productia de carbune a scazut. Importurile au crescut

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele cinci luni ale anului in curs, 1,621 mil.

DATE BNR PENTRU PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Deficitul de cont curent a urcat cu 32,64%, in ritm anual, la 3,401 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,401 miliarde euro, in perioada ianuarie-mai 2019, comparativ cu 2,564 miliarde euro, deficit consemnat in perioada similara a anului trecut, arata datele publicate, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ACESTUI AN, Numarul cererilor de solutionare trimise catre CSALB a crescut cu 93%

Numarul persoanelor fizice care au trimis catre Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB) cereri de solutionare a nemultumirilor cu bancile sau IFN-urile, de la inceputul anului, a crescut cu 93% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 1. 053 de persoane comparativ cu 544 de cereri conforme inregistrate in prima jumatate a anului 2018), a transmis, ieri, institutia prin intermediul unui comunicat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3026 seconds )