Libnet.ro
UNICEF

06:00

INS: Rata somajului a scazut in august cu 0,1 puncte procentuale fata de cea din iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Rata somajului a scazut in august cu 0,1 puncte procentuale fata de cea din iulie

Rata somajului in luna august 2020 a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Rata somajului a scazut in luna august. La cat a ajuns numarul somerilor in Romania

Rata somajului a scazut in luna august cu 0,1 puncte procentuale, comparaiv cu luni iulie, ajungand la 5,3%, a anuntat joi Institutul National de Statistica INS). INS: Rata somajului a scaut cu.

ANORF: Rata somajului a crescut la 3,3% in august

Rata somajului inregistrat la nivel national, in luna august, s-a situat la 3,3%, cu 0,26 puncte procentuale peste valoarea consemnata in aceeasi luna din 2019, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), publicate luni, citat de Agerpres.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in august

Rata somajului a continuat sa creasca in august, o luna marcata de relaxarea restrictiilor impuse pentru stoparea raspandirii pandemiei de coronavirus Covid-19), ajungand la 8,1% in zona euro si la 7,4% in Uniunea Europeana, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

IN LUNA AUGUST Rata somajului in Capitala s-a mentinut la 1,29%

Rata somajului inregistrat in august in Capitala s-a mentinut la 1,29%, la nivelul celei consemnate in luna iulie, potrivit datelor publicate luni de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti AMOFM).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )