Libnet.ro
UNICEF

08:00

inscrieri pentru Concursul International George Enescu 2020

Adevărul Adevărul,
inscrieri pentru Concursul International George Enescu 2020

Cei mai talentati tineri muzicieni se pot inscrie in competitia Concursului International George Enescu pana pe 15 aprilie, prin intermediul platformei online www. festivalenescu. ro. continuă pe Adevărul

webPR Concursul International George Enescu 2020: o competitie pentru frumusete in viata

Noi membrii ai juriilor, personalitati marcante ale muzicii clasice la nivel international; un mecanism de selectie imbunatatit; doua compozitii interpretate in premiera mondiala la Gala de deschidere; 19 concerte si recitaluri, ale caror bilete sunt in vanzare; dirijori de marca; un site nou si un concept de comunicare care exploreaza frumusetea pe care muzica o aduce in viata noastra: acestea sunt doar cateva din noutatile cu care vine Concursul International George Enescu in 2020.

Concursul George Enescu 2020: Tinerii muzicieni se pot inscrie in competitie pana in 15 aprilie Noutatile festivalului

Noi membri ai juriilor, personalitati marcante ale muzicii clasice la nivel international, un mecanism de selectie imbunatatit, doua compozitii interpretate in premiera mondiala la Gala de deschidere, 19 concerte si recitaluri, ale caror bilete sunt in vanzare, sunt o parte din noutatile Concursului International George Enescu din acest an.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )